fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Četiri zlatna odličja fudbalerima „Vojvodine“ na Memorijalnom turniru „Milan Sredanović“

Fudbal

Memorijalni turnir u fudbalu za mlađe kategorije „Milan Sredanović“ održan je na stadionu u Kuli, a ove godine je okupio veliki broj dečaka rođenih 2011, 2012,  2013. i 2014. godine iz svih krajeva Srbije.

Učešće je uzelo ukupno 64 ekipa, a najuspešniji su bili fudbaleri „Vojvodine“ iz Novog Sada, koji su u sve četiri kategorije uzeli po zlatno odličje. U generaciji 2011, prvo mesto je pripalo „Vojvodini“, drugo „Akademiji fudbala Sombor“, dok su fudbaleri „Hajduka 1912“ iz Kule takmičenje završili kao trećeplasirani. U generaciji 2012, „Tekstilac“ iz Odžaka je zauzeo drugo mesto, a treće je pripalo ekipi „Rada“ iz Beograda. U kategoriji takmičara rođenih 2013. godine „Akademija fudbala Sombor“ bila je druga, dok su fudbaleri „Rada“ zauzeli treće mesto. U najmlađem godištu ekipi „Inđije“ je pripalo drugo mesto, a „Derbi“ iz Novog Sada je turnir završio kao trećeplasirani.

Za najbolje igrače proglašeni su fudbaleri „Vojvodine“ Jovan Stanojčić, Marko Kotarlić, Novak Jockov i Aleksej Čermak, svako u svojoj kategoriji.

Tagovi:
Pročitajte još: