fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Četiri znaka Zodijaka bez dlake na jeziku koji će vam reći sve u lice

Razgovori

Svi mi smo skloni da ponekad pribegnemo takozvanim belim lažima da ne bismo povredili partnera, ali postoje znakovi Zodijaka bez dlake na jeziku koji će bez ustručavanja sasuti sve u lice svom partneru koliko god to bilo bolno. Složićete se da, ma koliko bio šokantan taj prvi udar brutalne istine, svakako je mnogo bolje da kažu šta imaju nego da kriju to od nas.

Ovan (13.4. – 14.5)

Ovnovi vole često da kažu za sebe da nemaju dlake na jeziku. Njihov pristup životu je direktan i neustrašiv, a baš takvi su i prema svojim partnerma. Oni se ne libe da razgovaraju o tabu temama i raotkrivaju istinu, ma koliko ona bila neprijatna. Ako Oni vam neće uviti svoje mišljenje u šareni papir nego će biti brutalno iskreni. Njihov partner uvek može da računa na nefiltriran savet i iskrenu diskusiju. Bilo da je u pitanju modna greška ili poslovni propust, Ovan će vam to reći bez ustručavanja.

Lav (23.7. – 22.8)

Moćni Lavovi su poznati i po svojoj iskrenosti, a važe za jednog od najpoštenijih horoskopskih znakova. Oni se dićesvojom iskrenošću i smatraju je zaštitnim znakom svoje kraljevske persone. To je tajna njihove snage. Njihova iskrenost može biti očaravajuća, ali i okrutna. Veoma su otvoreni kada je reć o njihovim osećanjima, pa partner može očekivati da će rizikovati sve zbog ljubavi, čak i ako to znači da priznaju sopstvene greške. Ipak, to može biti mač s dve oštrice, jer je njihova iskrenost inicirana i željom za dominacijom.

Devica (23.8. – 22.9)

Pedantne Device su još jedan znak koji spada u red poštenjačina. Prema obavezama one se odnose s odgovornošći, a iste su i kada jer reč o odnosu u vezi. Smatraju da je otvorena i iskrena komunikacija ključ dobrog odosa, i istina im je kamen temeljac zdrave veze. Iako njihova iskrenost ponekad može izgledati kao kritika, ona je uvek želja za poboljšanjem odnosa. Onese ne plaše da uđu u najsitnije detalje, čak i ako to znači razotkrivanje njihove ranjive strane. Njihov partner može da im veruje da će uvek davati dobro promišljene i iskrene savete. Device neće da vam ulepšaju svoju istniu, ali će se pobrinuti da kažu tačno šta misle.

Strelac (22.11. – 21.12)

Avanturistički Strelci su takođe poznati po svojoj iskrenosti i konstantnoj potrazi za istinom. Veruju u autentičan način života, a isto očekuju i od svojih partnera. Oni su kao dašak svežeg vetrića – brutalni, iskreni, ali i osvežavajući. Njihova pomalo neumoljiva priroda može nekima da predtavlja problem, ali partner se uvek može osloniti na njih jer imaju jasnu vizuru svega. Bez obzira na to da li daju savete o karijeri ili dele svoje najdublje misli, Strelci će sve to prosuti pred vas, bez ikakvih ograničenja. Oni vide poštenje kao sredstvo za očuvanje lične slobode i integriteta.

Tagovi:
Pročitajte još: