fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

ChatGPT Android aplikacija je sada dostupna u Srbiji

Android telefon

Android verzija popularne aplikacije ChatGPT je zvanično dostupna za preuzimanje u Srbiji putem Google Play Store-a. OpenAI, kompanija koja stoji iza ove aplikacije, prvo je lansirala iOS verziju, a sada je na red došao i Android.

Korisnici u Srbiji sada mogu da preuzmu i koriste ChatGPT-3.5 verziju aplikacije bez naknade. Ova verzija veštačke inteligencije je obučena da obavlja različite zadatke koji uključuju prirodan jezik, uključujući pisanje eseja, sažetaka, generisanje ideja i mnogo više.

Za korisnike koji žele da isprobaju još napredniju verziju, ChatGPT-4, dostupna je pretplata koja iznosi 20 dolara mesečno. Ova verzija donosi još više mogućnosti i preciznosti, omogućavajući korisnicima da maksimalno iskoriste potencijal veštačke inteligencije.

OpenAI nastavlja da inovira i unapređuje svoje proizvode, donoseći najnovije tehnologije veštačke inteligencije korisnicima širom sveta. Bez sumnje, lansiranje Android verzije ChatGPT aplikacije predstavlja još jedan veliki korak napred u toj misiji.

Tagovi:
Pročitajte još: