Član stručnog štaba košarkaške reprezentacije Miloš Pađen na prijemu kod predsednice opštine Odžaci

Predsednica opštine Odžaci danas je sa svojim saradnicima organizovala prijem za Miloša Pađena, člana stručnog štaba ženske košarkaške reprezentacije Srbije koja je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu osvojila bronzanu medalju. Pored predsednice opštine, prijemu su prisustvovali i član opštinskog Veća iz oblasti sporta, Nebojša Nikolić, predsednik i sekretar Sportskog saveza opštine Odžaci, Jelena Ignjatić i Mihajlo Sujer i zamenica predsednika Skupštine opštine Odžaci, Aleksandra Ćirić, koja ujedno radi na promovisanju ženskog sporta u saradnji sa pokretom za žensku košarku ″Marina Maljković″.
″Želim da iskažem svoje zadovoljstvo što imamo priliku da priredimo prijem za našeg sportskog stručnjaka i da Vam čestitam na uspehu koji ste postigli na Evropskom prvenstvu osvojivši bronzanu medalju koja za sve nas u Srbiji sija kao zlato.″- rekla je Vasiljković
Prošle godine Miloš Pađen je nagrađen od strane Skupštine opštine Odžaci, nagradom ″22. oktobar″, za izuzetna dostignuća u oblasti sporta.
Miloš Pađen se zahvalio na dobrodošlici istakavši da je ovo treći put da je na prijemu kod predsednika opštine Odžaci te i da se uvek rado vraća, kao i da se iskreno nada da će biti još mnogo prilika za posete ovim povodom. Pored toga rekao je i da je ove godine reprezentacija imala najviše problema, kao i da se nakon višegodišnjeg rada i truda tek sada pokazuju rezultati uz nadu da će kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre biti kod nas što bi nam mnogo olakšalo put.
Jelena Ignjatić je ispred Sportskog saveza opštine Odžaci uručila počasno priznanje sportiste opštine Odžaci, kao znak pažnje i podrške zato što je deo naše opštine.