fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Čonopljanci potpisali ugovor o saradnji sa „Vošom“

Čonopljanci potpisali ugovor o saradnji sa Vošom

Fudbalski klubovi „Vojvodina“ i „Sloga“ iz Čonoplje potpisali su Ugovor o saradnji. Kako je objavljeno na klupskom sajtu „Stare dame“ iz Novog Sada, isti su u prostorijama Fudbalskog centra „Vujadin Boškov“ potpisali predsednici klubova Dragoljub Zbiljić i Milovan Dizdar.

Predsednik „Vojvodine“ izrazio je zadovoljstvo zbog saradnje i kako je istakao Omladinska škola „Ilija Pantelić“ sarađuje dugi niz godina sa „Slogom“ o čemu svedoče brojne zahvalnice koje čuvaju u klubu, te da mu je drago što su u mogućnosti da tu saradnju i prošire.

„Daćemo naš doprinos da se Čonoplja vrati u treću ligu, jer želimo da rastemo zajedno na obostrano zadovoljstvo. Deo Vojvodine koji pokriva Sloga je za nas veoma važan, očekujemo razmenu dece i neke nove talente“, rekao je Dragoljub Zbiljić.

Sa druge strane, predsednik „Sloge“, Milovan Dizdar, takođe je ponosan zbog potpisane saradnje.

„Drago nam je što smo ovde ispred našeg Kluba, Čonoplje, koji ove godine obeležava vek postojanja. Upoznali smo predsednika Zbiljića i ponosni smo što smo potpisali Ugovor o saradnji. Želimo da pomognemo mi sa naše strane i da popularizujemo „Vojvodinu“ u našoj opštini, ali i u Zapadnobačkom okrugu. Nadamo se da će ova saradnja biti na obostrano zadovoljstvo i da će potrajati“, poručio je Dizdar.

Inače, pored „Sloge“, FK „Vojvodina“ je parafirala ugovore o saradnji i sa Ženskim fudbalskim klubom „Vojvodina“, kao i Fudbalskim klubom „Indeks“ iz Novog Sada.

Tagovi:
Pročitajte još: