Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Čuvaćemo SNS kao najjaču stranku u Srbiji i motor razvoja: Vučević poručio da će se SNS uključiti u narodni pokret Aleksandra Vučića

Vučić

Novoizabrani predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević govorio je za TV Prva o planovima i budućem radu stranke.

-Prirodno je da su postojale emocije kada neko napušta stranku. Aleksandar Vučić je neće voditi kao predsednik, kao prethodnih 11 godina. Bilo je mnogo emocija među delgatima i članovima stranke, to je na neki način priznanje Aleksandru kako je radio i vodio stranku i izgradio odnos sa članstvom. Ono što sam ja u svom govoru nakon izbora rekao je da se te emocije ne uzburkaju previše, to nije nikakav razvod, rastanak već jedna mirna tranzicija, on ostaje član SNS. SNS je doneo odluku da se uključi u narodni pokret gde vidimo Aleksandra Vučića kao lidera. Nema tu rastanka pa da je sada neko uplašen. Gledaćemo da stranka nastavi da radi u istom ritmu, sa istom politikom, ova kadrovska rešenja su deo stranačke pol kontinutiteta sada da li će neko od nas biti sposoban da da svoju energiju da neko doda lični pečat to će vcreme pokazati. Čuvaćemo SNS kao najjaču stranku u Srbiji i motor razvoja Srbije, poručio je Vučević.

On je podsetio da 24. juna stranka bira nove članove Predsedništva.

-Zakazan je Glavni odbor, izbor dela članova GO i predlog za zamenika, potpredsednika stranke i članova Predsedništva stranke. Imam potrebu da razgovaram sa ljudima. Gledaću da uključim sve koji vrede, ali neću dozvoliti da neki kvazi establišment voditi politiku stranke, da se otuđi od dosadašnjeg kursa, rekao je Vučević.

Tagovi:
Pročitajte još: