Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Da li ste spremni da plaćate YouTube? Platforma uvodi promene za korisnike u Srbiji

Koliko puta vam se desilo da tokom slušanja muzike preko Jutjuba poludite kada ostanete bez interneta, a da ne govorimo o sponzorisanim objavama u vidu spotova koji vam remete omiljenu plej listu? E, pa, sada konačno možete da odahnete pošto je najpopularnija platforma za audio i video snimke uvela opciju koja počinje sa radom i u Srbiji, a koja vam omogućava da besprekidno slušate i gledate omiljeni sadržaj, čak i kada ste bez interneta.

Svi korisnici Jutjuba iz Srbije primetili su da prilikom odlaska na popularnu platformu u donjem levom uglu imaju opciju Premium, a koja  im ako je aktiviraju omogućava mesec dana besplatnog korišćenja ove opcije.

Pored toga što nudi gledanje sadržaja bez reklama, donosi i novinu u vidu toga da korisnik može da koristi Jutjub I kada je bez van internet.  Premium je naslednik servisa Jutjub red.

Kako se navodi, oni koji budu želeli da posle mesec dana nastave sa korišćenjem Premium opcije, moraće za tu uslugu da plate 749 dinara. Za taj novac korisnici će moći da gledaju klipove na telefonu u pozadini dok na telefonu ili tabletu rade nešto drugo, ali i da preuzimaju sadržaj.

Foto: Ilustracija

Preuzeto: republika.rs

Tagovi:
Pročitajte još: