fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Da li ste znali da postoji mašina koja pere posuđe za samo 15 minuta?

Mašina za posuđe

Mašine za pranje posuđa postale su sastavni deo modernog domaćinstva. Praktične su, efikasne, unapređuju higijenu i kvalitet života. Međutim, veliki broj ovih uređaja ima potencijalne nedostatke kao što je nefleksibilnost prilikom raspoređivanja posuđa, dug ciklus pranja, buka prilikom rada, prethodno možda čak i ručno pranje. Kompanija Gorenje se vešto uhvatila u koštac sa svakim od ovih zadataka kako bi korisnicima pružila najsavremenije rešenje u skladu sa današnjim užurbanim načinom života.
Gorenje sudomašine su u potpunosti prilagođene individualnim potrebama zahvaljujući različitim funkcijama i unutrašnjosti koja je u prilagodljiva i dizajnirana tako da svaki komad posuđa i pribora za jelo ima svoje mesto, bez obzira na oblik ili veličinu.

Pranje pribora različitih veličina i oblika

Nove SmartFlex mašine za pranje sudova pre svega obezbeđuju dovoljno prostora i fleksibilnosti za sve vaše potrebe. U sistemu od tri korpe koji omogućava sjajnu prilagodljivost, srednja korpa je opremljena kugličnim ležajevima koji omogućavaju njeno lakše i tiše izvlačenje.

Podesiva posuda za pribor za jelo sa visinom od četiri centimetra omogućava umetanje i pranje posuđa raznih veličina i oblika. Ovaj sistem, u premijum modelima sudomašina, omogućava pranje i do 16 kompleta posuđa istovremeno. Na taj način ćete lako i jednostavno uštedeti vreme i energiju, bez potrebe da ručno perete veće suđe, a rezultati će biti savršeni sa 99,9 odsto uklonjenih bakterija i virusa iz vode za ispiranje.

Zaboravite na deterdžent!

Pored toga, da li ste znali da više ne morate prilikom svakog pranja da ručno ubacujete deterždent i tablete za pranje?

Gorenje sudomašina ima pametno rešenje za doziranje koje vam štedi vreme, deterdžent i energiju! Dovoljno je da jednom sipate deterdžent u rezervoar i bićete mirni i do mesec dana, što je u proseku oko 20 ciklusa pranja. U odnosu na program koji ste izabrali, mašina će automatski ubrizgrati pravu količinu deterdženta i na taj način optimizovati ovaj posao.

Savršeno rešenje za najtvrđe mrlje

Ne morate više da se brinete oko potapanja, uklanjanja sunđerom i ispiranja sudova koji su uprljani hranom pre nego što ih operete u mašini. SmartFlex mašina poseduje specijalnu gornju prskalicu koja se nalazi iznad korpe za pribor i koja dopire do svakog komada i poboljšava učinak čišćenja do 30 odsto.

Pored toga, za najteže mrlje postoje dve moćne i visoko efikasne mlaznice. One funkcionišu tako što pod visokim pritiskom i uz primenu vode direktno ciljaju na najtvrđe fleke zbog čega su savršene za čišćenje lonaca, tiganja i plehova za pečenje.

Gorenje se tu ne zaustavlja. Možete li zamisliti da ste okupili sebi bliske osobe na večeri, a da su tanjiri, escajg i čaše oprani do vremena kada je potrebno poslužiti desert? Upravo to omogućava pametna sudomašina. Pokrenite jednosatni program pranja, aktivirajte dodatno SpeedWash funkciju i posuđe će biti oprano za samo 15 minuta. Ova opcija je idealna za pranje većih količina posuđa kad vam iznenada ponestane tanjira ili čaša.

Nakon što mašina završi, vrata se automatski otvaraju kako bi višak pare izašao napolje. Istovremeno u sudomašinu ulazi svež vazduh što omogućava da je oprano posuđe (pogotovo plastično) u potpunosti osušeno. Na ovaj način ćete uštedeti energiju, ali i vreme koje ćete moći da provedete u društvu najbližih.

Ukoliko su se gosti kasno razišli pa ste kasno uveče upalili mašinu, a ubzo zatim legli ne morate više da brinete da nećete spavati zbog buke tokom pranja. SmartFlex ima izuzetno tih režim rada zbog čega je možete upaliti bilo kada. Poseban program noćnog pranja omogućava vrhunske rezultate, što ovaj
uređaj čini pogodnim za male stanove, porodice sa malom decom, kao i osobe osetljive na buku.

Pronađite svoju sudomašinu na Gorenje sajtu ili u najbližim Hisense/Gorenje Studio prodajnim salonima i prepustite brigu o posuđu profesionalnom uređaju koji će vam pojednostaviti i olakšati svakodnevni život.

Tagovi:
Pročitajte još: