Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Da li ti je za posao zaista potreban laptop?

Laptop

Ukoliko ste često u pokretu i posao obavljate ne samo iz kancelarije, već i sa bilo kog drugog mesta, a dosadilo vam je da uvek sa sobom nosite laptop, onda je tablet najbolje rešenje za vas. Čak i kada ste na odmoru i želite da se opustite, pogledate neki film ili seriju, slušate omiljenu muziku, tablet je najbolji izbor, posebno ako je u pitanju Samsung Galaxy Tab S9.

Napredne funkcije

Upravo ovog leta Samsung je predstavio svoju novu i vodeću seriju Galaxy Tab S9 koja redefiniše svet tableta i postavlja nove standarde za gledanje i kreativnu slobodu. Osim izvanrednih performansi, ovi tableti su dizajnirani da podstaknu vašu želju da svoje ideje pretvorite u stvarnost, povećate svoju produktivnost, a sve to bez napora zahvaljujući inovacijama koje uključuju.

Izvanredne karakteristike tableta serije Galaxy Tab S9 savršene su za svakodnevnu zabavu, kao i za svakodnevne profesionalne zadatke. Bez obzira na to da li se odlučite za Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ili Galaxy Tab S9 Ultra, bićete počašćeni najvećim ikada Samsung Dynamic AMOLED 2X ekranom, koji garantuju neprevaziđeno iskustvo gledanja i zabave uz Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy. S Pen olovka, koja je svakako deo opreme, ima IP68 rejting i pomaže korisnicima da svoje ideje pretvore u delo. Kao prva Galaxy Tab S serija koja je dobila IP68 rejting, Galaxy Tab S9 serija omogućava korisnicima da prate svoju inspiraciju i u zatvorenom i u otvorenom prostoru.

Ovi tableti imaju i funkciju zaštite očiju koja smanjuje opterećenje pri slabom plavom svetlu, a kada gledate sadržaj na vašem novom tabletu primetićete i najsitnije detalje tako da izgledaju precizno i jasno. Ovo poboljšanje u gledanju se takođe primenjuje ukoliko želite da uživate u svojoj zabavi na tabletu i na otvorenom, a inovativna tehnologija Vision Booster će automatski registrovati uslove pri jakom svetlu i prilagoditi ekran u skladu sa tim, kako bi iskustvo bilo još bolje.

Brojne napredne funkcije koje dolaze na novoj seriji Galaxy Tab S9 tableta u potpunosti vam omogućavaju da provedete duge sate surfujući, gledajući različite sadržaje, igrate igrice, čitate ili obavljate poslovne zadatke, jer je pred vama najefikasnija Galaxy Tab serija ikada sa unutrašnjom parnom komorom, posebno dizajniranom za potrebe tableta visokog intenziteta sa dvosmernom disperzijom topline koja pomaže u omogućavanju i održavanju boljih performansi tokom dužeg perioda upotrebe.

Upravo zbog toga, ukoliko radite u nekoj od kreativnih industrija, najbolje rešenje za vas je tablet iz serije Galaxy Tab S9, koji zbog svoje prenosivosti uvek možete nositi sa sobom i koristiti na bilo kom mestu, bez obzira na osvetljenje, vremenske uslove i lokaciju.

Ukoliko volite da vam je u isto vreme otvoreno više prozora, na ovim tabletima ćete i to moći bez problema. Sa opcijom Multi Window možete povezati do tri aplikacije kao organizovanu mrežu lako podesivih prozora. Tako, u isto vreme možete surfovati na internetu, a sa pop-up prikazom videćete aplikacije kao plutajuće prozore, dok će celi glavni ekran ostati nepromenjen. Uz poboljšanu, sada već prepoznatljivu, S Pen moći ćete da pišete i crtate slično kao na papiru, a njena otpornost na vodu i prašinu daće vam dodatnu pogodnost i olakšanje ukoliko tablet nosite sa sobom i na odmor.

Tanji, a moćniji

Zabava na Galaxy Tab S9 seriji je unapređena zahvaljujući 20% većim četvorostrukim zvučnicima AKG sistema i Dolby Atmos imerzivnom zvuku. Uz zvuk kao u bioskopu, korisnici Galaxy Tab S9 serije takođe mogu da odaberu u podešavanjima i zvuk za igre, slušanje muzike, videopozive i drugo.

Galaxy Tab S9 serija je tanja nego ikada pre, ali i moćnija. Svaki uređaj je opremljen istim vodećim mobilnim procesorom munjevite brzine kao na Samsung najnovijim pametnim telefonima – Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy. Po prvi put na nekom Galaxy tabletu napredna tehnologija parne komore pomaže kod intenzivnog strimovanja, igranja igrica ili montaže videomaterijala. Zahvaljujući tesnoj saradnji sa vodećim partnerima u gejming sektoru, korisnici Galaxy Tab S9 uređaja će uživati u unapređenom iskustvu igranja na velikom ekranu. Galaxy Tab S9 serija je takođe temperaturno najefikasnija Galaxy Tab linija ikada sa internom parnom komorom koja je posebno osmišljena za zahteve tableta visokog intenziteta. Nova dvosmerna disperzija toplote pomaže pri omogućavanju i održavanju boljih performansi tokom dužeg perioda korišćenja.

Zahvaljujući Samsung ekosistemu, povezivanje Galaxy Tab S9 tableta sa vašim novim Galaxy Z Fold5 ili Galaxy Z Flip5 mobilnim telefonom, pružiće vam neuporedivo korisničko iskustvo. Korištenje svih kreativnih alata je jednostavno kada su Galaxy Tab S9 tableti povezani sa drugim uređajima, sa opcijom Multi-Control koja vam omogućava neprimetno kopiranje, lepljenje ili prevlačenje teksta ili slika direktno između tableta i pametnog telefona. I ne samo to, već ćete moći da snimate slike i videozapise i prenosite ih sa svog Galaxy telefona na tablet, kao i da prenosite fajlove, bez problema.

I za kraj, tu je i Smart Book Cover koji će vam omogućiti da tablet stoji ispred vas horizontalno ili vertikalno, bez toga da ga vi morate pridržavati rukama. Verujemo da će mnogima ovo biti “must have” dodatak, posebno onima koji rade na tabletu duže vreme tokom dana. Ako vam ni to nije dovoljno, možete kupiti Book Cover Keyboard futrolu. Osim što će pridržavati vaš tablet, sa ovom futrolom ćete još imati i standardnu tastaturu na kojoj možete pisati mailove, dokumenta, poruke i slično.

Tagovi:
Pročitajte još: