fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Đaci ŠOMO iz Kule prisustvovali koncertu Stefana Đokovića

Đaci ŠOMO iz Kule prisustvovali koncertu Stefana Đokovića

Učenici Škole za osnovno muzičko obrazovanje Kula prisustvovali su koncertu pijaniste Stefana Đokovića koji je održan u MTS Dvorani u Beogradu. Pored učenika iz Kule, prisustvovala su i deca iz osnovnih i srednjih muzičkih škola iz brojnih drugih gradova Srbije. Direktorka Škole za osnovno muzičko obrazovanje, Verica Ožegović, istakla je da su deca oduševljena što su imala priliku da prisustvuju jednom sjajnom muzičkom događaju kao što je ovaj koncert. Takođe, zahvalila se lokalnoj samoupravi na podršci bez koje bi odlazak na koncert bio nemoguć.

„Do realizacije odlaska na koncert došlo je tako što je nekome palo na pamet da naši učenici odu u Beograd, a lokalna samouprava je prepoznala dobru nameru i adekvatno je podržala. Ovo je za nas veoma dragoceno iskustvo i mi se ovom prilikom zahvaljujemo na nesvakidašnjem poklonu“, poručila je Ožegović.

Nastup Stefana Đokovića početak je novog ciklusa koncerata pod pokroviteljstvom supruge predsednika Srbije Tamare Vučić. Koncert je organizovan u okviru „Integralnog razvoja Srbije“, koncepta razvoja opština širom naše zemlje, objedinjujući turistički, kulturni, ekonomski i socijalni razvoj svakog dela države. Specijalne gošće na koncertu bile su glumica Jelena Gavrilović i pevačica Nevena Božović, koje su izvele numeru „Iznad duge“ Džudi Garland i poznatu makedonsku pesmu „Zajdi zajdi“.

Tagovi:
Pročitajte još: