fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

„Dalmatinac“ protiv „Jugovića“, „Sombor“ na čekanju

Rukomet

Rukometaši sva tri vojvođanska ranga ovog vikenda će istrčati na parket. Somborski klubovi nastupaju u drugoj i trećoj ligi Vojvodine. Ekipa „Dalmatinca“ će na svom terenu u prvom meču sezone ugostiti drugi tim kaćkog „Jugovića“. Utakmica se igra u subotu, 23. septembra, od 20 časova. Meč će suditi dvojac Nikola Zorić/Miloš Zelić, dok je delegat Goran Lovrić.

Kako prenosi portal Sombor sport, ekipa „Sombora“ će pauzirati, pošto je njihov meč protiv Nove Pazove za sada odložen na zahtev protivničke ekipe. Ekipa iz Prigrevice gostuje u Rumi. Susret se igra u subotu, od 17 časova, a sudiće ga Aleksandar Sokić i Marko Batinić, koje će nadgledati delegat Miodrag Milovac.

U poslednjem rukometnom rangu, ekipa ORK „Kljajićevo – Čonoplja“ takmičenje započinje subotnjim gostovanjem u Novom Kneževcu protiv „Obilića“ od 16 časova-. Sude Marijana i Tamara Savković, delegat je Dragan Josifovski. Dan kasnije, na teren će i bezdanski „Grafičar“, koji gostuje u Bačkom Gračacu. Utakmica počinje u 14 časova, sude Nikola Zorić i Miloš Zelić, delegat je Davor Horvat.

Tagovi:
Pročitajte još: