Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Dame tretiraju kao kraljice: Otkrijte koji su najbolji muški partneri Zodijaka, pa ih zavedite

Ljubav

Prema astrolozima muškarci rođeni u ovim znakovima posebno su posvećeni svojim izabranicama.

Bik

Rođeni u ovom horoskopskom znaku su idealni partneri za duge veze. Njima su naročito važni bliskost i harmonija. Umesto noćnih zabava, on će radije provesti vreme na romantičnoj večeri sa voljenom.

Rado će i sam nešto skuvati, pa će uz čašu vina nazdraviti ljubavi. Bikovi su muškarci sa kojima možete pričati o svemu. Oni su empatični i retko osuđuju druge.

Rak

Oni su rođeni za romantične veze. Vole dom i porodicu, pa će pre sebe lišiti nečega nego da bliske osobe gledaju nesrećne. Rakovi izazivaju osećaj potpune sigurnosti kod partnerki. On nikada neće varati, jer mu je vernost veoma važna.

Predstavnici ovog znaka su takođe i veoma romantični muškarci. Kada odaberu jednu osobu onda se radi o velikoj ljubavi.

Lav

Lava pre svega morate „ukrotiti“. A čim to postignete, biće vaš za ceo život. Kada poklone svoje srce jednoj ženi, muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku su maksimalno vezane i verne osobe. Doduše, oni su i prilično izbirljivi, pa se ne daju lako.

Vaga

Аkо je vaš partner rođen u ovom horoskopskom znaku, onda vas očekuje harmonična i uravnotežena veza. Razume se, neophodan je i mali doprinos sa vaše strane.

Vage se u potpunosti posvećuju partnerkama. Oni su pažljivi, puni razumevanja i nikada ne drame. Naprotiv. Uvek će saslušati probleme druge strane, a spremni su i da nesebično pruže pomoć.

Tagovi:
Pročitajte još: