fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Datum rođenja određuje životni pravac: Zašto su političari često rođeni 17. dana u mesecu?

Broj

Evo pregleda nekih ključnih aspekata vezanih za različite datume rođenja:

Rođeni 1. i 10. u mesecu su lideri koji se ističu svojom upornošću i ambicijom. Često zauzimaju pozicije vođstva kao šefovi, direktori ili menadžeri.

Rođeni 11, 12, 16, 18, 26, 28. i 29. često imaju izazove u ostvarivanju poslovnih ciljeva. Mogu naići na prepreke, prevare i nepoštene saradnike.

Rođeni 2, 6, 15, 20. i 24. su umetničke duše koje se ističu u kreativnim oblastima. Bave se muzikom, plesom, slikarstvom i pisanjem.

Rođeni 4, 13, 22. i 31. su individualisti koji ne podnose autoritet i vole da rade na svoj način. Često se odlučuju za samozapošljavanje i uspešno se bave privatnim preduzetništvom.

Rođeni 8, 17 i 26. su praktični, temeljni i ambiciozni. Imaju jak osećaj odgovornosti i često se bave politikom.

Postoji i spominjanje kombinacija brojeva koje se ne slažu u poslovnom partnerstvu. Na primer, rođeni 2, 11, 20. i 29. neće se dobro slagati sa brojevima 8, 9, 17 i 26 zbog različitih karaktera i pristupa poslovnom rešavanju. Ovi različiti pristupi mogu otežati saradnju.

Nadalje, rođeni 4, 13, 22. i 31. se ne slažu sa brojevima 8, 19 i 26 zbog svoje nezavisnosti i otpora prema pritiscima i autoritetu. Poslovno partnerstvo između ovih brojeva može biti kratkotrajno i puno nesporazuma.

Ovi su samo neki od aspekata numerologije vezanih za datume rođenja i njihov potencijalni uticaj na poslovni život pojedinca.

Tagovi:
Pročitajte još: