fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Debi pod reflektorima

fudbal - lopta

Fudbaleri „Tekstilca“ danas će odigrati svoju prvu utakmicu u prvenstvu Mozzart Bet Prve lige Srbije. Voljom žreba, Odžačani će debitovati u Šapcu, a utakmica se igra od 20 časova, pod reflektorima.

Nadležni iz FSS su objavili kompletno delegiranje za sve mečevi prvog kola. Susret u Šapcu sudiće Saša Ranisavić. Za “mahače” su određeni Ilija Lovre i Predrag Rađen, dok je za četvrtog sudiju postavljen Marko Gnjatović. Delegat utakmice je Dragoslav Đerman, a posmatrač je Zoran Šipčić.

„Tekstilac“ je zadržao veći broj igrača iz prethodne sezone (Bojan Brać, Nikola Marjanović, Dejan Stanković, Marko Luković, Miloš Zekić, Veljko Dimković, Dejan Đurić, Aleksandar Vlaisavljević i Ivan Davidović), kojima su se u međuvremenu pridružili: Stefan Stojanović (IMT), Đorđe Jovanović (Rad), Filip Sredojević (Trajal), Prince Lucky Ukachukwu (IMT), Miljan Drinčić (Bečej 1918), Avram Radovan (Omladinac NB), Maksim Rajković (Acosta Braunschweig), Darko Stojanović (IMT), Leontije Vasić (IMT), Aleksandar Popović (Loznica) i Vladislav Goldin (Crvena Zvezda).

Tokom pripremnog perioda, ekipa iz Odžaka odigrala je sedam mečeva, a generalku su uspešno odradili na novosadskoj Detelinari, protiv ekipe „RFK“ Novog Sada. Strelac pobedonosnog pogotka bio je Miloš Zekić u 80. minutu.

Sve mečeve prvog kola Mozzart Bet Prve lige Srbije možete pratiti direktno putem Youtube kanala lige.

Tagovi:
Pročitajte još: