Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Desetogodišnji Vladan pronašao novčanik i vratio ga vlasnici

novčanik

Desetogodišnji Vladan Bajramović iz sela Kolut, ovog vikenda boravio je kod bake i deke u Somboru. Vladan je igrajući ispred zgrade ugledao pored jednog automobila novčanik. Znao je da je novčanik neko izgubio, pozvao je svoje roditelje, pokazao im novčanik i počela je avantura…

“Ja sam otvorila novčanik, videla sam sve moguće kartice i novac, izvadila sam ličnu kartu, ali na njoj nije bilo adrese, jer je kartica čipovana. Htela sam je odneti u stanicu Policije, ali tada sam videla i papir od bankovne kartice, a tamo je pisala adresa. Seli smo u auto i otišli na adresu. I vlasnica novčanika i Vladan i ja smo bili i srećni i uplašeni. Vlasnica kaže da je prvo plakala što je novčanik izgubila, a potom je ponovo plakala, ovoga puta od sreće jer joj je novčanik vraćen”, kaže Vladanova majka Snežana Bajramović.

Vlasnica izgubljenog novčanika je pošteno nagradila ovog malog heroja, a Vladan kaže da se ni najmanje nije dvoumio šta treba da uradi.

Vladan je inače učenik trećeg razreda Osnovne škole “Ognjen Prica” u Kolutu, a mama Snežana s ponosom kaže da je srećna što je svoju decu naučila da budu pošteni.

Tagovi:
Pročitajte još: