fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Dnevni horoskop za 22. septembar

Astrologija

OVAN
Dnevni horoskop za 22. septembar 2022. godine vam donosi srećne vesti. Očekujte prinovu u familiji. Iako vam u prvoj polovini dana neće biti “sve ovce na broju”, desiće se promena raspoloženja u drugoj polovini. Više se smejte!

BIK
Napunili ste baterije i čini se da niko ne može da vam pokvari dan. Međutim, čuvajte se i izbegavajte ogovaranja, pogotovo na poslu. Vrlo je moguće da će neko pogrešno da vas protumači, a to je najmanje što biste želeli – da se pravdate!

BLIZANAC
Kao da vam “đavo ne da mira”, pa želite da vam se nešto konstantno dešava. Pustite da vreme učini svoje! Trudite se da ne razmišljate previše negativno, već delima pokažite svoju veselu prirodu. Okupite prijatelje i ludo se zabavite!

RAK
Vaš dnevni horoskop za 22. septembar 2022. vam savetuje da postavite prioritete. Ne gubite uzaludno vreme na tuđe probleme koji ne zavise od vas. Na poslu vaš poslodavac će tražiti da se više zalažete, tako da budite spremni na akcije!

LAV
Lavove očekuju iznenadni troškovi, naoružajte se strpljenjem. Tokom celog dana imaćete osećaj kao da vas neko testira, ali ostanite dosledni sebi. Što se tiče zdravlja, pokušajte da izbegavate poroke!

DEVICA
Konstantno preispitujete sebe i samo se vrtite u krug. Umesto toga, prijaće vam razgovor sa nekim iskusnijim. Očekujte da vam stara ljubav pokuca na vrata. U prošlosti se ne živi, te je bolje da hrabro koračate napred!

VAGA
Vaš dnevni horoskop vam savetuje da malo više obratite pažnju na sebe i svoje zdravlje. Iako želite da svima u vašem okruženju bude dobro, ipak nemojte da zanemarujete sebe! Pojačajte unos vitamina.

ŠKORPIJA
U poslednje vreme vam se nakupio bes, pa ne znate kako da ga kanališete. Trudite se da vam jezik ne bude brži od pameti, jer biste mogli da povredite bliske ljude. Neko će želeti da vam pomogne na poslovnom planu, prihvatite ponudu!

STRELAC
Konačno su sve “kockice” došle na svoje, ali vi i dalje osećate neki nemir. Nemojte da držite u sebi probleme, već naglas kažite partneru šta vam smeta. Očekujte zanimljivu poslovnu ponudu i nemojte da oklevate.

JARAC
Vaš dnevni horoskop je u znaku ljubavi. Pokažite patneru znake pažnje i videćete kako će vam se vratiti. Pazite šta pričate u društvu, jer lako možete da postanete meta ogovaranja. Obratite pažnju na ishranu!

VODOLIJA
Niste ni svesni koji potencijal imate, ali čini se da vas nešto koči. Poradite na samopouzdanju i sva vrata će vam biti otvorena. Slobodne Vodolije očekuje zanimljiv susret sa osobom iz sfere biznisa ili prava.

RIBA
Vaš devni horoskop za 22. septembar 2022. godine vam predviđa lep početak dana. Okružite se pozitivnim ljudima kako biste zadržali elan. Malo ste zanemarili partnera, pa nije loša ideja da ostatak dana provedete sa njim na nekom lepom mestu!

Tagovi:
Pročitajte još: