Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Dnevni horoskop za 5. jun

Horoskop

OVAN

Užurbanost i pojačana nervoza. Vodite računa o tome da svojim rečima ne povredite osobe koje su vam bliske i važne, jer vam se to može vratiti kao bumerang. Ne kvarite odnose, pogotovo ako je emotivni partner u pitanju.

BIK

Shvatate da ste se preračunali i da ste potrošili više od onoga što ste planirali. Blaga zabrinutost što se finansijskog segmenta tiče. Nećete se složiti u nekim važnim pitanjima sa emotivnim partnerom. Nije vreme za tvrdoglavost.

BLIZANCI

Ne možete da se uzdržite da ne prokomentarišete neke stvari kod emotivnog partnera, iako ste svesni da bi to moglo izazvati raspravu. Umesto toga bolje izađite i prošetajte negde zajedno, potrebno je da se opustite i smirite napetost.

RAK

Očekivali ste da ćete provesti miran i opušten dan, ali ste sebi uspeli da nabacite obaveze sa kojima nikako ne možete da izađete na kraj. Sumnjate u partnerove reči i objašnjenja i namerno ćete ga provocirati da biste otkrili istinu.

LAV

Između vas i voljene osobe ili bračnog partnera je zategnuta atmosfera. Ovo može biti isprovocirano rečima ili postupcima neke treće osobe koja se umešala u vaš odnos. Potrudite se da budete smireni i da rešite situaciju hladne glave.

DEVICA

Uznemiravaju vas situacije i rasprave u kojima vi niste lično uključeni, ali ne želite da ostanete samo posmatrač. Moguće je da je ovo vezano za polje porodice. Trudićete se da učesnici dođu do kompromisa, koliko god je to u vašoj moći.

VAGA

Ako planirate susret ili kraći put, za to će vam biti potrebni jaki živci. Ništa neće funkcionisati onako kako ste vi to isplanirali, moguće su neugodnosti, neočekivane promene, čak i tenzija i rasprave. Moguće je da ćete za dosta toga biti krivi baš vi.

ŠKORPIJA

Slobodno se oprostite od planova, jer od njih nema ništa. Izgleda da će se sve dešavati u potpunosti suprotno od vaših očekivanja i namera. Doduše, tu može biti i nečeg pozitivnog – voljena osoba vas može iznenaditi na prijatan način.

STRELAC

Pripadnici vašeg znaka će imati problema zbog nerazumevanja sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Možete potrošiti i dosta novca na nešto za šta ćete kasnije skopčati da vam ne odgovara. I sa emotivnim partnerom mogućnosti rasprava.

JARAC

Umesto da se odmarate i opustite, vi ste se bacili na poslove i posliće u kući i oko nje. Kao da morate da budete zatrpani poslom da ne biste razmišljali o emotivnim situacijama koje vam smetaju. Moguće je da ste ljubomorni ili nezadovoljni.

VODOLIJA

Nećete moći da uklopite neke situacije ili ljude i moraćete da odredite šta su vam prioriteti. Vaše prisustvo je neophodno na više strana i smetaće vam što drugi nemaju razumevanja za to što ne možete da im posvetite dovoljno vremena.

RIBE

Potreba da se osamite ili da budete u krugu porodice ili bliskih osoba. Teško je da ćete uspeti u svojim namerama, jer morate ispoštovati neku društvenu obavezu. Moguće je da nećete imati dovoljno vremena za voljenu osobu.

Izvor: Telegraf / Foto: Ilustracija

Tagovi:
Pročitajte još: