Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Đokoviću trofej već u rukama! Čuveni Lejver poručio organizatorima – Ako se ne dogodi čudo, Novakovo ime već mogu da graviraju!

Novak Đoković

Novak Đoković trenutno u Melburnu igra za 11. grend slem titulu Australijan opena, odnosno 25. grend slem titulu u karijeri. Za sada mu ide dobro, nakon nešto komplikovanijih mečeva u prva dva kola, usledila je laka pobeda u trećem, a sada čeka na duel sa Adrijanom Manarinom.

Naravno, favorit je i u meču sa Francuzom, što potvrđuju i reči legendarnog tenisera po kome glavni teren na Australijan openu nosi ime, Rod Lejver.

Jedini igrač koji je dva puta osvojio kalendarski grend slem, veruje da će Novak stići do još jednog pehara, a ima i poruku za organizatore.

– Skoro kao da se priprema za finale. Izgubiće ponegde set u mečevima na pet setova, a ja se pitam da li se on šali sa nama jer bi sve mogao da dobije sa 6:2, 6:2, 6:2 – rekao je Lejver i dodao:

– On je sjajan atleta za početak, ali njegov um je takođe teniski, skoro da unapred vidi kako će se stvari odvijati i upravo ono što bi trebalo da radi. Tako je veliki šampion.

Kako je naveo, njegovi udarci su nepobedivi.

– Osim ako neko nekim čudom ne odigra svoj najbolji tenis da bi ga srušio, verujem da već sada mogu da počnu da stavljaju delove njegovog imena na trofej – poručio je Rod Lejver.

Tagovi:
Pročitajte još: