Donacija 100 maski Domu zdravlja u Odžacima

Povodom aktuelnog stanja izazvanog virusom COVID-19 komandant štaba za vanredne situacije Goran Nikolić svakodnevno održava sastanke sa članovima štaba gde se planiraju dnevne aktivnosti za taj dan.

Danas su članovi štaba odlučili da Domu zdravlja proslede donaciju 100 maski za zaposlene i na ovaj način doprinesu zaštiti medicinara koji su u ovoj situaciji najizloženiji.

Komandant štaba Goran Nikolić je na današnjem sastanku istakao da zdravstvenim radnicima svi dugujemo veliku zahvalnost jer rade predano i odgovorno u ovoj situaciji kao i uvek do sada. Takođe, zahvalio se svim građanima i privrednicima koji pokazuju svoju humanost i doniraju ono što su u mogućnosti, bilo da su u pitanju maske, kao što je ovde slučaj ili oprema, hrana i slično.

Direktor Doma zdravlja dr Steva Panić je rekao da će donacija maski mnogo značiti u ovoj situaciji i izvestio članove opštinskog štaba da je u svim ambulantama sve pod kontrolom i da je svuda dobra organizacija, u šta su se članovi Opštinskog štaba za vanredne situacije i uverili prethodnim obilascima ambulanta u svim mestima i Doma zdravlja u Odžacima.

APELUJEMO još jednom na sve građane da maksimalno poštuju sve mere propisane od strane republičkih i opštinskih organa, jer je to u interesu svih građana.