Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Društvo za sport i rekreaciju invalida opštine Kula treće u Vojvodini

Početak ove godine je prilika da se sumira ono što je urađeno u prošloj i imajući to u vidu članovi Društva za sport i rekreaciju invalida opštine Kula imaju mnogo razloga za zadovoljstvo.

U konkurenciji dvanaest društava u Vojvodini, Društvo za sport i rekreaciju invalida opštine Kula je prošlu godinu u generalnom plasmanu završilo na trećem mestu sa 82 osvojena boda. Broj bodova je dobijen sabiranjem bodova osvojenih u deset takmičarskih disciplina: pikadu, kuglanju, šahu, atletici, sportskom ribolovu, visećoj kugli, plivanju, sedećoj odbojci, streljaštvu i stonom tenisu. Najbolje rezultate sportisti invalidi iz naše opštine su ostvarili u atletici u kojoj su bili najbolji u Vojvodini, zatim u sedećoj odbojci drugi, a u streljaštvu i sportskom ribolovu treći.

Prema rečima predsednika Društva za sport i rekreaciju invalida opštine Kula Dragana Đumića ovo društvo okuplja više od sto članova i već pet godina pokušava da se svrsta među najbolja u Vojvodini, što im je prošle godine i pošlo za rukom. Ovakav plasman je motiv da se u ovoj godini postave viši ciljevi, jer je prošle godine drugo mesto izmaklo za samo bod i po.

Tagovi:
Pročitajte još: