fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Duša od čoveka: Ova tri horoskopska znaka imaju srce veliko kao kuću, a jedan zbog toga i strada

Ljubav

Nikad ne počinju rečenicu sa ja i žele samo najbolje ne samo onima koji su im bliski već ćak i nepoznatim ljudima. Nemaju trunku zla u sebi. Spremni su da bez razmišljanja daju odmah sve – ovo su horoskopski znaci s najvećim srcem!

Rak: Drugi im bitniji od sebe

Rakovima vlada Mesec, koji upravlja našim emocijama i načinom na koji ih izražavamo, a samim tim ih čini najemotivnijim znakom Zodijaka. Oni su velike mekane mede koje sve uzimaju k srcu. Ako ih pogledate popreko, patiće zbog toga kao da ste im rekli bujicu groznih reči.

Oni su prirodni hranitelji, koji žele da se brinu i budu posvećeni svojim najmilijima. Toliko su empatični da će potrebe drugih uvek staviti ispred svojih.

Devica: Duše meke ko pamuk

Spolja gledano, Device su praktična, kritična, cinična bića koja kriju svoja osećanja. Ono što mnogi ljudi ne znaju jeste da je Devica zapravo potajno veoma osetljiva i meka srca.

One kritikuju iz ljubavi i straha od odbijanja. Samo žele da pruže ruke drugima i budu prihvaćene takve kakve jesu a one će zauzvrat biti posvećene iskrenosti i predusretljivosti drugih.

Ribe: Lako puste suzu

Ribe su jedan od najosetljivijih znakova Zodijaka. One su saosećajne, nesebične i empatične. Znaju lako da puste suzu i dozvole svojim emocijama da pokuljaju napolje, dovoljno je da pogledaju neki tužni film, ili vide zlostavljanu životinju.

Poznate po svojoj ljubaznosti i velikodušnosti, Ribe uvek paze na druge (ponekad na svoju štetu). Njihovo srce je prelepo i nešto ćemu se zaista treba diviti.

Tagovi:
Pročitajte još: