fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Dva znaka koji imaju najjaču vezu sa svojim anđelom čuvarom: Jednog štiti Arhanđel Gavrilo, drugog Varahil

Molitva

Postoje neki horoskopski znaci koji su uzemljeni i centrirani na Zemlji. A tu su i drugi horoskopski znaci koji su više u skladu sa duhovnošću, religijom, univerzumom i višom moći. Pogledajte koja dva znaka Zodijaka koji imaju najjače veze sa svojim anđelom čuvarom:

Ribe: Najduhovniji od svih znakova

Poznato je da su Ribe najduhovniji horoskopski znak. Oni su duboko maštoviti, intuitivni i empatični prema emocijama drugih. ljudi. Ovom vodenom znaku je lako da stvori dublju vezu sa ljudima i duhovnim energijama jer su oni inuitivni i u skladu sa svojim anđelima čuvarima, mnogo više od većine ljudi. Njima je stalo do ličnog rasta i stvaranja života vrednog življenja, pa zato pozivaju anđele čuvare da pomognu njima, ali i drugima na tom putu.

Anđeo čuvar Riba je Arhanđel Varahil, poznat kao anđeo blagoslova, čuvar je dobrote, vere i vidovitosti. Ribe su dobre u istraživanju svoje duše i osećanja, a Varahil je ruka koja leči i vodi u tome.

Vodolija: Otvoren za dodir anđela

Ovaj vazdušni znak je slobodan mislilac koji stalno sve dovodi u pitanje. Ali kada veruje u nešto, poput moći i odgovora iz neočekivanog izvora, onda zaista veruje u to. On to prihvata. Vodolije su veoma otvorene za nove prakse i načine razmišljanja i imaju snažno razumevanje šta se dešava u svetu. Sa svojom snažnom željom da stvore pozitivne promene u svetu, oni kanališu svoje duhovne uvide.

Anđeo čuvar Vodolije je Arhanđel Gavrilo, anđeo svetlosti koji predsedava nebeskom dvoru. Gavrilo donosi slobodno mišljenje, humanizam, otkrovenja, nadu i istinu.

Tagovi:
Pročitajte još: