Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Dve bronze za AK „Maraton“

Lena Zorić

Proteklog vikenda, u Beogradu je održano dvoransko atletsko Prvenstvo Srbije za mlađe juniore. Učešće je uzelo 29 klubova iz cele zemlje, među kojima se našao i Atletski klub „Maraton“, koji je uspeo da osvoji dve bronzane medalje.

Bronzano odličje uzela je Lena Zorić, koja je u trci na 400m sa rezultatom 1:01,09 zauzela treće mesto, što je u ovom momentu bilo dovoljno za bronzu. Pored nje, istom medaljom se okitila i štafeta 4 x 200m. Somborke su nastupile u sastavu Dunja Milović, Manuela Sekulić, Lena Zorić i Vanja Milošević, a trku su istrčale sa rezultatom 1:48,99.

U konkurenciji je bilo 11 najboljih štafetnih timova naše zemlje. Filip Nikolov (60m) u konačnom plasmanu zauzeo je 22. mesto, dok je u trci na 200m bio 18.

David Jurić je trku na 200m završio sa 13 prolaznim vremenom. Vanja Milošević nastupila je u trci na 60m na kojoj je zauzela 36. mesto u konkurenciji 45 trkačica. Na istoj distanci sa preponama zauzela je poslednje 21. mesto. Manuela Sekulić sa skokom 5.20 metara bila je deveta u konkurenciji 11 takmičarki.

Tagovi:
Pročitajte još: