Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Egipatski horoskop otkriva: Ova tri znaka su rođena pod srećnom zvezdom

Sreća

Egipatski horoskop otkriva posebne vrednosti i karakteristike znakova, a tri se izdvajaju po srećnoj sudbini i ličnosti:

NIL (rođeni od 1. do 7. januara, od 16. do 28. juna, od 1. do 7. septembra i od 18. do 26. novembra)

Nil je prvi znak egipatskog horoskopa, simbolizuje novi početak i pozitivne životne promene. Osobe rođene u ovom znaku imaju mirnu energiju i prirodu, neguju samoljublje i teže očuvanju mira oko sebe. Strastvene su, ali i mudre. Njihova tajna uspeha leži u posmatranju sveta oko sebe i korišćenju stečenog iskustva za planiranje budućih aktivnosti. Praktične su i bistrog uma, s razvijenom harizmom i sposobnošću privlačenja drugih. Materijalna sigurnost i pomoć drugima su im važni.

GEB (rođeni od 12. do 28. februara i od 20. do 31. avgusta)

Geb je znak koji simbolizuje drevnog egipatskog boga zemlje. Osobe rođene pod ovim znakom imaju dobro srce, emocionalne su i povezane s osećanjima i potrebama drugih. Intuitivne su i teže duhovnom razvoju, što ih može činiti povremeno zatvorenima u sebe. Zaštitnički su nastrojene i idealni partneri u ljubavi, te imaju bogat društveni život. Osetljive su, ali znaju da zadrže prisebnost i takt. U karijeri kombiniraju duhovnu svest s intelektom, a najbolje im odgovaraju poslovi u vezi sa pisanjem, podučavanjem i savetovanjem.

HORUS (rođeni od 20. aprila do 8. maja i od 12. do 19. avgusta)

Horus, koji simbolizuje zvezde i nebo, predstavlja hrabrost i spremnost na rizik. Osobe rođene u ovom znakom su hrabre i motivisane za uspeh i istraživanje novih stvari. Ne dozvoljavaju da ih strah od neuspeha zaustavi. Optimistične su i teže ostvarivanju svojih snova, a svoju energiju ulažu u ambicije i porodicu. Imaju ljubaznu i nežnu prirodu, odlični su slušaoci i spremni su za izazove. Kao lideri, motivišu i inspirišu druge. Cene sigurnost i trude se da je obezbede u svim aspektima svog života.

Tagovi:
Pročitajte još: