Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(FOTO) Manifestacija “Dani Lalića”

Mesna zajednica Lalić je dana 28.10.2018. godine po prvi put organizovala manifestaciju pod nazivom ”Dani Lalića” povodom obeležavanja šezdesetpetogodišnjice od osnivanja Mesne zajednice.
Pored bogatog Kulturno-umetničkog programa i prezentacije o Laliću, posetioci su imali priliku da uživaju u izložbi portreta i fotomonografiji “Slovačka lepota u narodnoj nošnji ” autora Pavela Surovog, Pokrajinskog poslanika i direktora Kulturnog centra Kisač, kao i u predivnom emotivnom kazivanju priznatog Lalićkog književnika, Zlatka Benke.
Program su svojim prisustvom uveličali i potpredsednica Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Snežana Sedlar, predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković, koje su se tom prilikom i obratile građanima, zatim v.d. pomoćnica Pokrajinskog sekretara za nacionalne manjine-nacionalne zajednice Milinka Hrćan, pomoćnik predsednika opštine Igor Praća, kao i drugi predstavnici lokalne samouprave, direktorica škole, članovi Saveta Mesne zajednice Lalić, predstavnici crkvenih zajednica, predsednici i članovi mnogobrojnih udruženja, istaknuti privrednici kao i ostali mnogobrojni građani Lalića.

Tagovi:
Pročitajte još: