fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

(FOTO) Nedimović obišao fudbalere na teritoriji opštine Kula

Nedimović obišao fudbalere na teritoriji opštine Kula 4

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, Branislav Nedimović, posetio je danas fudbalske klubove „Hajduk 1912” u Kuli, „Crvenka“ iz istoimenog naseljenog mesta i „Polet“ u Sivcu, te im je tom prilikom, uručio poklone u vidu fudbalskih lopti i druge sportske opreme.

Nedimović je prvo posetio stadion „Milan Sredanović“ u Kuli, gde su ga dočekali direktor Sportskog centra, Vladan Račić, sportski inspektor, Saša Goločorbin, treneri FK „Hajduk 1912“, Slobodan Vuković, Željko Ačanski, i počasni predsednik Opštinskog fudbalskog saveza,  Žarko Popović. Tom prilikom dogovorena je saradnja sa Fudbalskim savezom Srbije da se na ovom stadionu pravi trening centar za potrebe istog, što znači da će se rekonstruisati stadion i praviti nove svlačionice.

Nakon obilaska stadiona i svlačionica ovog Fudbalskog kluba, on se uputio ka Crvenki, gde je obišao stadion FK „Crvenka“ i porazgovarao sa opštinskim zvaničnicima i članovima rukovodstva i stručnog štaba.

Naposletku, u Sivcu su ga dočekali članovi rukovodstva FK „Polet“, kao i predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić i predsednik Skupštine opštine, Velibor Milojičić. Generalni sekretar FK „Polet“, Željko Varagić, istakao je da je prednost FK „Polet“ to što jedini u Zapadnobačkom okrugu ima Ženski fudbalski klub, te da im je potpredsednik Nedimović obećao svaku vrstu pomoći za isti:

„Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije bio je upoznat sa tim da u Sivcu postoji Ženski fudbalski klub–jedini u Zapadnobačkom okrugu. Na našu radost, obećao je da će pomoći sve što je potrebno za ŽFK. Taj klub nije dobio pomoć od države. Kada smo bili u drugoj ligi, pomoć je dobila prva, a kada smo bili u prvoj pomoć je dobila druga, tako da smo uvek bili nekako izostavljeni, dok smo sada dobili obećanje da će nam pomoći oko svega što je potrebno, tako da nas to raduje i daje nam podstrek za sve što sledi”.

On se zahvalio lokalnoj samoupravi koja im je mnogo pomogla da se u svlačionicama uradi kompletna strujna instalacija, pločice i stolarija, zbog čega te prostorije sada izgledaju vrlo lepo:

„S obzirom na to da je Nedimović igrao u Sremskoj Mitrovici, dobro se setio utakmica sa Sivcem i da je bilo „samo ne idi u Sivac“. Bili smo stabilni vojvođanski ligaš i stremimo da se opet vratimo u tu ligu. Rekao je da se dobro seća kako je ekipa u Sivcu bila dobra i oduševljen je stadionom, terenom i svlačionicama. Lokalna samouprava nam je mnogo pomogla, urađena je kompletna strujna instalacija, pločice su sređene, stavljen je gips, stolarija je maksimalno dobra i sada sve izgleda vrlo lepo“, poručio je Nedimović.

Tagovi:
Pročitajte još: