Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(FOTO) Predsednik opštine sa saradnicima obišao radove na 4 gradilišta

Predsednik opštine sa saradnicima obišao radove na 4 gradilišta 11

Opština Odžaci deo je velikog investicionog ciklusa, zahvaljujući kojem se izvode radovi na izgradnji brojnih objekata širom zemlje. Sa tim u vezi, predsednik opštine Odžaci, Goran Nikolić, sa saradnicima, obišao je nekoliko gradilišta na teritoriji lokalne samouprave.

Zahvaljujući Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Javnom preduzeću „Putevi Srbije“, koji su prepoznali potrebe stanovnika opštine i izašli u susret molbi rukovodstva, rehabilituju se državni putevi kroz opštinu. Trenutno su u toku radovi na postavljanju prvog od dva sloja asfalta na deonici puta između Lalića i Odžaka u dužini od 7,3 kilometra, a ove radove izvodi „Vojvodinaput-Bačkaput“.

Istovremeno, u toku su pripremni radovi za asfaltiranje državnog puta između Srpskog Miletića i Bogojeva, koje izvodi „Vojput“ iz Subotice. Vredi pomenuti da su ovog leta već završeni radovi na rehabilitacijama puteva kroz Ratkovo, Srpski Miletić i Bogojevo.

Nikolić je obišao i radove na pešačkoj stazi od Odžaka prema kanalu Dunav-Tisa-Dunav, a koji su u završnoj fazi, te će svi stanovnici Odžaka, kao i njihovi posetioci imati novo, moderno, uređeno i osvetljeno šetalište.

U Odžacima je u toku sveobuhvatna rekonstrukcija objekta koji će postati Kulturni centar, pa će na ovaj način, Odžaci po prvi put dobiti objekat namenjen kulturnim sadržajima poput koncerata, predstva i izložbi. Vrednost radova iznosi 68 miliona dinara, a samo je za radove koji će doprineti akustici prostora planirano 17 miliona.

Svi navedeni radovi za cilj imaju stvaranje uslova za bolji, sadržajniji i uspešniji život stanovnika naše opštine, jer pored savremenijih i bezbednijih puteva, građani opštine Odžaci po prvi put dobijaju Kulturni centar, a izgradnjom pešačke staze po prvi put će kanal DTD postati lako dostupan svima za rekreaciju i uživanje u prirodi.

Tagovi:
Pročitajte još: