Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(FOTO) Trinaest ugovora za kuće na selu na teritoriji Grada Sombora

Trinaest ugovora za kuće na selu na teritoriji Grada Sombora 10

U Palati Srbija, danas je upriličeno potpisivanje ugovora o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom. Na teritoriji Grada Sombora, dodeljeno je 13 ugovora, a potpisivanju je, ispred Gradske uprave, prisustvovao član Gradskog veća za oblast socijalne zaštite, Darko Smiljanić.

Kada je reč o potpisnicima ugovora, svoj novi krov nad glavom dobiće, Nikolina Vuković i Borivoj Bojčetić, Tanja i Miloš Boškov, Vanja i Dragan Kovčin sva tri para u naseljenom mestu Stapar, Marija i Novak Dragičević u Stanišiću, Milan Elesin u Doroslovu, Selena Surnić u Svetozar Miletiću, Nevena Petrović u Čonoplji, Mirjana i Čedomir Terzija u Gakovu, Kristijan Kovačić u Aleksa Šantiću, Svetlana Vladisavljev u naseljenom mestu Doroslovo, Bojan Andrić u Svetozar Miletiću, Lidija Ivanković i Dragan Pucarin, Staša i Đorđe Živković, u Svetozar Miletiću.

Ministarstvo za brigu o selu već dve godine dodeljuje bespovratna sredstva za kupovinu seoskih kuća, a potpisano je ukupno 121 ugovor sa teritorije Grada Sombora.

Tagovi:
Pročitajte još: