Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

(FOTO) Vučević: „Da lista „Aleksandar Vučić-Sombor sutra“ pobedi ubedljivije nego ikada!

Vučevič u Somboru

Predsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, boravio je danas u Somboru, u poseti Gradskom odboru. Dobrodošlicu su mu, ispred GrO, upriličili: poverenici, Dušanka Golubović, Antonio Ratković i Vladislav Živanović, koordinatori ispred Izvršnog odbora, Dragan Popović i Dejan Paunović, te generalna sekretarka, dr Dragana Mrđenov.

Zajedno sa članovima Predsedništva, Majom Gojković i Goranom Vesićem, Vučević se obratio članovima i simpatizerima Stranke, ali i koalicionim partnerima.

“Uvek se najviše radujem druženju sa stranačkim saborcima! To su ljudi koji nose najveći i najteži deo našeg posla. Ponosim se ovim čestitim i vrednim ljudima! Zahvaljujući njima pobeđujemo i pobeđivaćemo u budućnosti! Danas u Somboru pružamo podršku listi “Aleksandar Vučić – Sombor sutra”. To je glas za bolje sutra, za sigurnu budućnost nas i naše dece! To je glas odgovornoj politici! Glas za mir, stabilnost i život u nezavisnoj, ekonomski jakoj Srbiji! Srbiji koja brine o svakom svom čoveku!! Zato, 2. juna u nove pobede!”, rekao je Vučević.

Prvi na listi i jedan od poverenika, GrO, Antonio Ratković, zahvalio se gostima na poseti, te je istakao da je siguran da će građani Sombora pružiti podršku listi “Aleksandar Vučić-Sombor sutra”!

“Zahvalio bih se svima što ste u ovolikom broju dočekali našeg predsednika Stranke, Miloša Vučevića. Zadovoljstvo mi je što je upravo u ovim važnim danima pred izbore posetio naš grad. Kako bismo nastavili da se razvijamo i dalje, važno je da 2. juna, zaokružimo broj 1. “Aleksandar Vučić-Sombor sutra!” Idemo do pobede!”, poručio je Ratković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by СНС Сомбор (@sns_sombor)

Tagovi:
Pročitajte još: