Fudbalski vikend klubova sa teritorije opštine Odžaci

Predstojećeg vikenda fudbalski klubovi, sa teritorije opštine Odžaci ,imaju nekoliko veoma zanimljivih duela.
Tekstilac, koji ne igra u očekivanoj formi, u okviru 10. kola Vojvođanske lige Sever gostuje apatinskoj Mladosti. Susreti ova dva kluba godinama važe za derbije, bez obzira na plasman ekipa na tabeli i trenutne forme, jer igrači uglavnom daju sve od sebe, pa je nezahvalno prognozirati krajnji ishod ove utakmice, mada su Apatinci bliži trijumfu jer su u naletu i igraju pred domaćom publikom.
U Pordučnoj ligi Sombor gde se igraju utakmice 10. kola, Radnički iz Ratkova dočekuje ove sezone nejaki ŽAK iz Sombora koji do sada nije osvojio niti jedan bod, pa su mali izgledi da sem poraza ostvari nešto više na terenu u Ratkovu. Polet iz Karavukova gostuje u Mladenovu domaćoj Budućnosti. Karavukovčani su u odličnoj formi i u poslednjih pet sustreta osvojili su 13 bodova, pa je za očekivati da pruže još jednu dobru partiju i pokušaju osvojiti bodove. BSK iz Bačkog Brestovca biće domaćin Magliću gde ne bi trebalo da bude dileme oko krajnjeg ishoda, jer su gosti do sada osvojili samo tri boda, a imaju najslabiju odbranu u ligi, gde su u prethodnih devet susreta primili čak 51 pogodak.
U MFL Sombor 1. Razred takođe su na programu susreti 10. kola. Lider iz Odžaka gostuje u obližnjem Liparu, dok će OFK Odžaci otputovati komšijama iz Srpskog Miletića.