Gradi se Trg Dragana i Milene

Grad Beograd počeo je izgradnju novog urbanog džepa na Vračaru na uglu ulica Mileševska i Cara Nikolaja. Novi urbani džep nalaziće se na površini od 859 metara kvadratnih.

Imaće pet novih stabala, osam parking mesta za bicikle, pet novih klupa, novu česmu, deset stubova javne rasvete i pet đubrijera, napisao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Ova pjaceta nosiće ime Trg Dragana i Milene nazvan po glumcima Draganu Nikoliću i Mileni Dravić. Pjacetu će krasiti umetnička skulptura Obraz uz obraz nazvana po kultnoj emisiji koju su njih dvoje vodili.

Građanke i građani Vračara posebno oni koji žive u tom delu Mileševske i Cara Nikolaja raduju se novoj pjaceti koja je još jedan dokaz kako se Beograd razvija i uređuje. To je novo lice Beograda kakvo zaslužuju svi koji žive u našem gradu.

Siguran sam da se novoj pjaceti ne raduje bar jedan opozicioni lider poznat po tome da napada svaki novi projekat u gradu. Verujem da neće biti licemeran i da neće napasti i ovaj projekat.

Razvoj Beograda dobar je za sve građanke i građane. Beograd pobeđuje!, poručio je zamenik gradonačelnika.