fbpx
21°C
Clear sky

Gradonačelnik Sombora posetio učesnike kampa Crvenog krsta

Kamp Crvenog krsta - Bački Monoštor 4

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković posetio je danas kamp Crvenog krsta u Bačkom Monoštoru, gde su gosti deca iz Valjeva.

U kampu će boraviti oko 30-ak dece, deset dana, tokom kojih će se, uz pomoć volontera i vaspitača, upoznati sa organizacijom i vrednostima Crvenog krsta, ali i sa prirodnim lepotama Gornjeg Podunavlja.

„Drago mi je što sam imao priliku da se danas družim sa njima i da vidim da su volonteri Crvenog krsta, koji su iz Sombora i Pančeva, omogućili deci takvu organizaciju, gde su, pored mnogobrojnih radionica i sportskih aktivnosti, imali priliku da obiđu i naseljeno mesto Bački Monoštor. Iskoristio bih priliku da se još jednom zahvalim Crvenom krstu Sombor što iz godine u godinu i u samom kampu izvode mnogobrojne radove, a sve u cilju kako bi dečici ovde boravak bio što prijatniji i kako bi se ovde što bolje osećali“, istakao je gradonačelnik Ratković.

Projekat posete dece iz Valjeva kampu somborskog Crvenog krsta finansiralo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja preko Crvenog krsta Srbije.

Tagovi:
Pročitajte još: