Gradsko veće: Oktobarska nagrada dr Milivoju Mlađenoviću

Cene isporuke toplotne energije koje primenjuje JKP „Energana“ neće se menjati, odnosno u predstojećoj grejnoj sezoni potrošnja po kilovat satu utrošene energije bez PDV-a iznosiće 5,930 din, a fiksni deo troškova tokom 12 meseci iznosiće 31,66 din/m2, takođe bez obračunatog PDV-a, zaključeno je na 85. sednici Gradskog veća, održanoj 02. oktobra 2017. godine.

Na 85. sednici Veće je donelo i Odluku o službenim putovanjima, te Pravilnik o poklonima funkcionera i Pravilnik o troškovima reprezentacije, a sve u skladu sa Lokalnim antikorupcijskim planom za grad Sombor i Zakonom o Agenciji za borbu protiv korupcije.

Gradsko veće je prihvatilo predlog Komisije  za sprovođenje postupka za utvrđivanje predloga za dodelu povelje i nagrade da se Oktobarska nagrada grada Sombora za 2017. godinu dodeli dr Milivoju Mlađenoviću, kao posebno priznanje za izuzetne rezultate u višegodišnjem radu.

Gradsko veće je uvažilo zahtev Gradskog muzeja i odlučilo da se za opremanje i izradu nove stalne postavke u Spomen muzeju Batinske bitke obezbede dodatna sredstva ukupnom iznosu od 4.201.080, 00 dinara, od kojih 1.201.080, 00  iz tekuće budžetske rezerve, dok su 3.000.000,00 dinara obezbeđena  Odlukom o prvom rebalansu budžeta grada Sombora.

Gradsko veće je o odlučilo i o drugim pitanjima iz delokruga svog rada.

Izvor: sombor.rs