Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

GrO SNS Sombor: Poruka današnjeg protesta “protiv nasilja”-ubiti Vučića!

SNS Sombor

Povodom danas održanih protesta, te najnovijeg poziva na ubistvo predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića, Gradski odbor Srpske napredne stranke Sombor oglasio se saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

“Na danas održanom protestu, kako ga opozicija naziva “protiv nasilja”, svedočili smo pretnjama smrću predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću. Naime, Milovan Brkić, jedan od vođa protesta, jasno je pred kamerama rekao da Vučića treba ubiti, te mu opsovao i majku Angelinu! Da im ništa sveto nije, iskoristili su dane žalosti, dane kada Srbija plače za ubijenom decom, da organizuju proteste, a sve sa ciljem da uklone Vučića!

Protest su organizovali svi oni koji svakog dana na nasilje pozivaju preko Šolakovih glasila. Ne smemo zaboraviti Srđana Milivojevića koji je poručio kako će predsednikov sin i brat završiti kao Gadafi u šahtu, Mariniku koja je rekla da će krv teći ulicama.

Gradski odbor Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje današnji poziv na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića. Po ko zna koji put, oni su pokazali da im je cilj da Vučića uklone, da iskažu da im je cilj da ga ubiju! Takođe, pozivamo sve nadležne institucije da reaguju što pre i Brkića smeste iza rešetki, gde mu je uostalom i mesto!

Građani Srbije staće uz Aleksandra Vučića i podržati ga u svim odlukama, jer videli smo i u danima iza nas da je odmah nakon tragedije doneo odgovorne mere, kako bi se nasilje sprečilo.

Živeće pristojna i normalna Srbija!”

Tagovi:
Pročitajte još: