fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

„Hajduk“ poražen u Kikindi, rukometaši „Crvenke“ u ritmu pobede

Rukomet kula

Fudbaleri „Hajduka 1912“ poraženi su u 19. kolu u gostima od „OFK Kikinde“ sa 2:1. Jedini gol za „Hajduk“ postigao je Ljumović. U narednom kolu dočekuju „Podunavac“, a na tabeli su četrnaesti sa 18 bodova.

U 19. kolu Područne lige Sombor fudbaleri „Kule“ savladali su na svom terenu somborski „ŽAK“ sa 3:1. Strelci su bili Marković, Furtula i Kulić. U opštinskom derbiju „Crvenka“ je savladala „Lipar“ sa 3:0, a strelci su bili Knežević, Jovan Subotić i Babić. Ekipa „Rusina“ poražena je na svom terenu od „Budućnosti“ iz Gložana sa 1:3. Jedini gol za Krsturčane postigao je Marojević. U narednom kolu „Kula“ igra u Paragama protiv „Budućnosti“, „Crvenka“ igra u gostima protiv „Radničkog 1918“ iz Ratkova, „Rusin“ gostuje ekipi „Kulpina“, dok „Lipar“ dočekuje „Budućnost“ iz Mladenova. Na tabeli „Lipar“ je osmi sa 24 boda, „Kula“ jedanaesta sa 19 bodova, „Rusin“ dvanaesti sa bodom manje, dok je „Crvenka“ trinaesta sa istim brojem bodova kao i ekipa „Rusina“.

U rangu niže, u Međuopštinskoj ligi Sombor -1.razred sivački „Polet“ je slavio sa 3:0 službenim rezultatom protiv „Zadrugara“ iz Srpskog Miletića, dok je „Mladost“ iz Kruščića poražena od „Borca“ iz Bačkog Gračaca sa 1:0. U narednom kolu „Polet“ igra u Svilojevu protiv „Terekveša“, dok „Mladost“ dočekuje „Radnički“ iz Sombora. Na tabeli „Polet“ je treći sa 37 bodova, dok je „Mladost“ sedma sa 17 bodova.

Rukometaši „Crvenke Jafa“ ne staju sa dobrim rezultatima, te su tako savladali u 19. kolu Super B lige subotički „Spartak“ sa 25:23. Najefikasniji u redovima Crvenčana bili su Bekić sa šest i Feješ sa pet pogodaka, koji je bio i igrač utakmice. Kada je o ekipi „Sivac 69“ reč, oni su poraženi od „Vrbas Petrola“ sa 26:38. U redovima Sivčana najefikasniji su bili Kočić sa sedam i Beslać sa pet golova. U narednom kolu „Crvenka Jafa“ igra u gostima protiv „Vrbas Petrola“, dok „Sivac 69“ igra protiv „Kolubare“ na gostujućem terenu. Na tabeli „Crvenka Jafa“ je treća sa 30 bodova, dok je „Sivac 69“ deseti sa osam bodova.

U 26. kolu Prve regionalne lige košarkaši „Hajduka“ savladali su u gostima „Srem“ sa 80:78. U narednom kolu dočekuju „Radnički“, a na tabeli su treći sa 42 boda.

Odbojkaši „Hajduka Metalopromet“ su u 13. kolu Prve vojvođanske lige Istok prekinuli pobednički niz, pošto su poraženi od „Spartaka 2“ sa 3:0. Na tabeli su prvi sa 33 boda, a u narednom kolu dočekuju „Sombor“. Kada je o ženskoj ekipi reč, one su u 13. kolu Prve vojvođanske lige Sever poražene od „Apatina“ sa 3:1. Na tabeli su pete sa 17 bodova, a u narednom kolu dočekuju „Goks In“.

Tagovi:
Pročitajte još: