Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Honor V Purse: Savitljivi telefon koji se nosi kao torbica

Torba telefon

U vreme kada se proizvođači pametnih telefona sve više okreću dizajnu svojih uređaja, retkost je, ali nije iznenađujuće videti model kao što je HONOR V Purse, savitljivi telefon napravljen da se nosi kao torbica.

Naravno, nije zaista u pitanju torbica – u njega se, osim možda malog parčeta papira, ne može ništa smestiti, ali zahvaljujući posebnim interaktivnim pozadinama, proizvođač ga zamišlja kao digitalni modni detalj koji svoj izgled može menjati u hodu, a koji će nesumnjivo privući pažnju radoznalih pogleda.

Ovaj uređaj se neće naći u prodaji – u pitanju je koncept telefon – pa HONOR nije pridavao značaj njegovim specifikacijama i tehničkim detaljima. Ono što smo mogli i sami da vidimo na premijeri održanoj na IFA 2023 sajmu u Berlinu jeste da je u pitanju savitljivi OLED ekran koji se savija sa spoljašnje strane – slično Huawei Mate Xs 2 modelu. Ovo znači da korisnici mogu da ga koriste kao običan telefon, a kada im zatreba više prostora jednostavno dodirnu dugme na poleđini koje oslabađa ostatak panela koji “grli” poleđinu.

Ono što kompanija jeste otkrila jeste debljina od samo 9 mm, kao i neke od mogućnosti interaktivnih pozadina. Na primer ukoliko se izabere prikaz krzna, ono će reagovati na dodirivanje ekrana prstima. S druge strane, ukoliko se izabere prikaz lančića, isti će reagovati na kretanje korisnika i realistično landarati, a njegovi privesci će služiti kao prečice za pokretanje određenih aplikacija.

Tagovi:
Pročitajte još: