fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Horor na јugu Srbije: Devojčica silovana u Prištini?

Najnovija vest

Nije prošlo ni godinu dana od drugog silovanja maloletnice koja je silovana sa svojih 11 godina u Prištini, a zločin se navodno ponovio, javila je u petak Radio-televizija Kosova.

Ovoga puta, navodni zločin desio se u prihvatilištu. Prema navodima emisije, počinilac je druga maloletna osoba, smeštena u istom prihvatilištu.

– Tužilac za maloletnike Osnovnog tužilaštva u Đakovici je 16. maja doneo rešenje o pokretanju pripremnog postupka protiv maloletnog lica, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo silovanje iz člana 227. st. 7. u vezi sa stavom 1. Krivičnog zakonika Republike Kosovo, koje je delo izvršeno protiv drugog maloletnika koji je bio smešten u prihvatilištu – navodi se u potvrdi putem mejla Osnovnog tužilaštva u Prištini za emisiju Udheve na RTK, prenosi Lajmi.

Tužilac je potvrdio navode da je devojčica ponovo silovana. Kosovska policija je odbila da komentariše slučaj. Ali su potvrdili da su pokrenuli postupak za krivično delo silovanje. Ministarstvo unutrašnjih poslova, dodaju, takođe nije htelo da se izjasni.

Tagovi:
Pročitajte još: