fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Horor u Zadru: Uhapšen muškarac koji je silovao devojčicu od njene šeste do 11. godine

Nasilje

Zadarska policija juče je uhapsila muškarca sa područja tog grada zbog teškog slučaja pedofilije koji se navodno događao tokom više godina. Slučaj je posebno osetljiv zbog maloletne žrtve, devojčice koja je bila seksualno zlostavljana od svoje šeste do jedanaeste godine života, javlja “Zadarski list”.

Radi se o muškarcu starije životne dobi i devojčici sa šireg zadarskog područja koji nisu u srodstvu. Oni su, prema informacijama s kojima raspolaže “Zadarski list”, živeli u istoj kući u vlasništvu muškarca, gde je porodica devojčice živela kao podstanari.Devojčica je dugo ćutla o zlostavljanju, a požalila se školskom psihologu koji je alarmirao ceo sistem. Roditelji nisu posebno obraćali pažnju na muškarca zbog njegovih godina, a s njim su čak devojčicu puštali u šetnju.

Muškarac je priveden pritvorskom nadzorniku, nakon čega će biti ispitan u državnom tužilaštvu. Zbog maloletne žrtve i osetljivosti slučaja, policija ne sme da izlazi u javnost s informacijama o ovom događaju, a kako je ispričala portparolka PU zadarske Ivana Grbin, na taj način se pokušava izbeći daljnja viktimizacija žrtve.

Tagovi:
Pročitajte još: