fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Horoskop za vikend: Ovnu stižu dobre vesti, Bik dobija pažnju zanimljive osobe, Škorpiji se ne piše dobro

Društvo

Za period od 30. aprila do 2. maja.

Ovan

Vikend počinje sa Mesecom u vašem znaku, aktivirajući vaše samopouzdanje i samopoštovanje. Mlad Mesec i pomračenje Sunca u Biku usmeravaju vašu pažnju na vaše finansije, a Mars, vaša vladajuća planeta, u sekstilu sa Mesecom daje vam podsticaj, energiju i ambiciju da kontrolišete tok novca i izvršite sve neophodne promene. Posle napornog rada,opustite se, opustite se u nedelju uveče.

Bik

Iako vikend počinje sa Mesecom u znaku Ovna u petak, do subote je u potpunosti u vašem polju dok mladi Mesec u znaku Bika i pomračenje Sunca aktiviraju vašu prvu kuću samopouzdanja i samopoštovanja. Pustite bilo šta ili bilo koga što prigušuje vaš sjaj; znajte da će seme koje posadite pod ovim mladim Mesecom uskoro procvetati. Venera, vaša vladajuća planeta, u konjunkciji je sa Jupiterom i sekstilom Plutonom, čineći vas neodoljivim.

Blizanci

Uživajte sa prijateljima pod Mesecom Ovna u petak uveče i predstavite temu mladog Meseca i pomračenja Sunca u Biku u subotu! Podelite poglede na to kako da se oslobodite onoga što ste prerasli i kako da se nosite sa problemima koji vas još uvek muče. Podelite svoje planove za budućnost koju želite da kreirate; to je kao da zalivate svoju baštu da bi napredovala i rasla.

Rak

Mesec u Ovnu i sekstil sa Saturnom aktiviraju karijeru i uspeh u vašoj tabeli u petak, pa šutnite tu loptu preko gol-linije! Mlad Mesec i pomračenje Sunca u Biku fokusiraju se na vaša prijateljstva, grupe i humanitarnost. Pomračenje će pokazati šta i koga treba da pustite, a mlad Mesec podržava rast budućnosti o kojoj sanjate.

Lav

Mesec u Ovnu u petak vas poziva da izađete i igrate se dok prolazi kroz vašu devetu kuću. Mlad Mesec i pomračenje Sunca u Biku donose svoju ogromnu moć da utiču na vaš profesionalni život i uspeh. Pomračenje će vam pomoći da vidite šta treba da se promeni, a mlad Mesec će negovati seme koje posadite za budućnost i pomoći mu da raste.

Devica

Mesec u Ovnu u petak podstiče vas da duboko zaronite u svoja osećanja, verovatno u pripremi za Mlad Mesec u znaku Bika i pomračenje Sunca u subotu. Pripremite se da budete svesni čega treba da se oslobodite kako biste mogli da posadite seme budućnosti koju zaista želite da stvorite. Možda je putovanje za koje je potreban vaš pasoš na pomolu?

Vaga

Odnosi su u fokusu meseca Ovna u petak, kao i mladog Meseca i pomračenja Sunca u Biku u subotu. Zaronite duboko i budite iskreni prema sebi i otkrićete šta treba da odbacite, kao i šta biste želeli da osigurate da vaša budućnost nosi. Vaša vladajuća planeta, Venera, u konjunkciji je sa Jupiterom i sekstilom Plutonom, tako da ste do vrha ispunjeni milošću i moći.

Škorpija

Pobrinite se za svoje zdravlje i dobrobit u petak dok mesec u Ovnu ističe vašu šestu kuću. Uverite se da ste se dobro odmorili kako biste bili spremni da se uhvatite u koštac sa svim što nastane sa pomračenjem Sunca i mladim Mesecom u Biku u vašoj sedmoj kući partnerstva u subotu. Vaša vladajuća planeta, Pluton, u sekstilu je sa Venerom u nedelju, nastavljajući transformativni proces započet pomračenjem.

Strelac

Mesec u Ovnu u petak naglašava vašu kreativnost, pozivajući vas da uživate u procesu koliko i u rezultatu. U subotu mlad Mesec u Biku i pomračenje Sunca kucaju na vrata vašeg zdravlja, navika, načina života i blagostanja. Pomračenje otkriva čega treba da oslobodite da biste pripremili teren za seme nove budućnosti koju želite da stvorite za sebe.

Jarac

Stvari mogu biti malo napete na domaćem planu u petak sa Mesecom u Ovnu u vašoj četvrtoj kući. Odmaknite se od drame tako da imate svu svoju energiju na raspolaganju za vreme mladog Meseca i pomračenja Sunca u subotu u znaku Bika. Romantika je na pomolu i uskoro ćete znati šta ili koga treba da pustite. Pripremate teren za seme mladog Meseca koje sadite za ono što je pred vama.

Vodolija

Mesec u Ovnu u petak vas čini aktivnim u svojoj zajednici i povezujete se sa svetom oko sebe. Mlad Mesec i pomračenje Sunca u Biku fokusiraju svoju moć na dom i porodicu, pa zategnite pojas i pripremite se za spuštanje u carstvo svega čega treba da se oslobodite. Dok se oslobađate onoga što više ne odgovara, pripremate se za nove stvari koje vam mogu ulepšati život.

Ribe

Mesec u Ovnu u petak i sekstil sa Saturnom pružaju priliku da radite sa svojim finansijama i dovedete stvari u red. Mlad Mesec i pomračenje Sunca u znaku Bika u subotu otkrivaju veze, aktivnosti i veze sa ljudima koji ne služe vašem najvećem dobru, tako da možete da ih vidite i oslobodite. Ovo vas priprema da se posvetite onome što vas ispunjava i donosi sreću.

Preuzeto: alo.rs

Foto: Pixabay

Tagovi:
Pročitajte još: