fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Hrvati protiv Belgijanaca, Nemačka juri pobedu nad Kostarikom

raspored utakmica - fudbal

Dvanaestog dana Svetskog prvenstva u Kataru na programu su poslednje utakmice u grupama E i F. Od 16.00 časova sastaju se Kanada i Maroko, a Hrvatska igra protiv Belgije u drugom meču Grupe F, dok od 20.00 časova u Grupi E igraju Kostarika i Nemačka, odnosno Japan i Španija.

Od 16.00 časova počinje rasplet u Grupi F Svetskog prvenstva u Kataru – na stadionu “El Tumama” igraju Kanada i Maroko (RTS2), dok se Hrvatska i Belgija (RTS1) sastaju na “Ahmad bin Ali” stadionu.

Hrvati i Marokanci pred poslednje kolo imaju po četiri boda, Belgija je do sada osvojila tri, a Kanada je, nakon dva poraza, bez bodova.

U 20.00 časova počinju poslednje dve utakmice u Grupi E – Kostarika i Nemačka (RTS1) igraju na stadionu “El Bajt”, dok se Japan i Španija (RTS2) sastaju na “Međunarodnom stadionu Halifa”.

Španija pred odlučujuće mečeve ima četiri osvojena boda i ubedljivo najbolju gol razliku (8:1), Japan i Kostarika su do sada upisali po pobedu i poraz, pa imaju po tri boda, dok je Nemačka trenutno na začelju tabele sa svega jednim bodom, pa će morati Nemci po svaku cenu da jure pobedu protiv Kostarike.

Tagovi:
Pročitajte još: