Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

„Igorov magični show“ u petak u KC „Laza Kostić“

Pozorišna predstava

U petak, 2. juna, na Sceni za decu i mlade Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor „Fabrika snova”, biće prikazana predstava „Igorov magični show”, sa početkom u 18 časova.

Karte po ceni od 300 dinara mogu se kupiti na blagajni Kulturnog centra, na Vencu Radomira Putnika 2, utorkom i sredom od 10 do 13 časova, u četvrtak od 15 do 20 časova, i u petak od 15 časova pa do početka prikazivanja predstave.

Više o predstavi:

Ako želite da osetite magiju, da se nasmejete do suza, ili da uživate u lepoti iluzije, na pravom ste mestu. Mađioničar i iluzionista Igor Trifunov će vas povesti u pravu magičnu avanturu. Imaćete priliku da vidite neke od najboljih svetskih tačaka iz njegovog bogatog repertoara. Stvaranje i nestajanje golubova, karata, marama, teleportacija, samo su deo ovog spektakla koji je namenjen pre svega  deci ali i odraslima koji su sačuvali dete u sebi. Na sceni ćete videti i Igorovog najboljeg prijatelja, Zekana, koji živi u šeširu, i koji takođe zna mađioničarske tajne ,a najviše od svega, voli da ih pokazuje pred publikom koristeći čarobnu šargarepu. Da li je moć šargarepe jača od moći čarobnog štapa, to jest ko je bolji mađioničar, Zekan ili Igor, saznaćete u ovoj predstavi punoj duha, neočekivanih obrta, smeha, dobre energije i naravno magije.

Tagovi:
Pročitajte još: