fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Informativni sastanak povodom osnivanja Lokalne akcione grupe koja će se baviti ruralnim razvojem

Opštinska uprava Kula i Kancelarija za razvoj opštine Kula organizuju prvi informativni sastanak  povodom osnivanja Lokalne akcione grupe, koja će se baviti infrastrukturnim razvojem (poljoprivreda, turizam i infrastruktura) i mogućnošću učestvovanja u programu IPARD  i LEADER.

Info dan će biti održan u u zgradi Skupštine opštine Kula, Lenjinova 11, Kula, u petak, 23. decembra 2016. godine sa početkom u 18.00 časova.

Cilj organizovanja informativnog sastanka je upoznavanje ključnih lokalnih aktera sa teritorije opštine sa procesom formiranja Lokalne akcione grupe (LAG), LEADER (CLLD) inicijativom, lokalnim razvojem kroz animiranje i udruživanje svih lokalnih aktera i njihovom ulogom i značajem u procesu planiranja i upravljanja ruralnim razvojem definisanog područja.

Na Info danu će stručnjaci iz navedene oblasti odgovarati na najvažnija pitanja u vezi sa procesom formiranja i funkcionisanja LAG-a, a celokupan projekat sa planom aktivnosti će biti prezentovan prisutnima.

Organizatori sastanaka pozivaju  sva zainteresovana lica iz javnog, privatnog i civilnog sektora, da se prisustvuju prvom informativnom sastanku povodom osnivanja Lokalne akcione grupe na teritoriji opštine Kula.

Tagovi:
Pročitajte još: