Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Instagram vam sada omogućava da “ućutkate smarače”

Instagram

Instagram uvodi novi način na koji možete da ograničite interakciju sa svima onima koji se ne nalaze na vašoj listi bliskih prijatelja. To znači da ćete moći da vidite samo komentare, direktne poruke, odgovore na vaše priče i pominjanja (“mentions”) on onih pratilaca koje ste dodali na listu bliskih prijatelja.

Drugi pratioci će i dalje moći da reaguju na vaše objave, ali njihovi komentari i poruke neće biti vidljivi ni vama, ni drugim pratiocima. Ova funkcija je prvenstveno namenjena tinejdžerima, ali mogu da je koriste svi i da tako ograniče interakciju sa pratiocima koji im dosađuju.

Pored toga, možete da ograničite određene naloge, a da ih pritom ne blokirate. Tada njihovi vlasnici neće moći da vide kada ste na mreži ili kada čitate njihove poruke. Štaviše, njihove poruke vam se neće pojavljivati u vašem inboksu sa direktnim porukama, već će biti smeštene u Message requests (Zahtevi za poruke) odeljak.

Njihovi novi komentari na vaše objave biće vidljivi samo vama i njima, a kada pokušaju da vas označe ili spomenu dobiće poruku da vi ne dozvoljavate svima da to rade.

Tagovi:
Pročitajte još: