fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Istina je pobedila! Prihvaćena žalba Telekoma na rešenje o zabrani rada na KiM!

MTS

Prištinski organi su usvojili žalbu MTS d.o.o. na prethodnu odluku o brisanju iz registra privrednih društava. S toga, MTS d.o.o. nastavlja da bude uredno upisan i da i dalje normalno posluje. Agenciji za privredne registre u Prištini (ARBK) je naloženo da sve izmene i podatke u registru ponovo sagleda uz strogo poštovanje Briselskog sporazuma i drugih merodavnih propisa.

Generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, čije je MTS d.o.o. zavisno društvo, izjavio je da su u ovoj kompaniji izuzetno zadovoljni odlukom.

– Izuzetno smo zadovoljni navedenom odlukom, koja potvrđuje istinu i vraća pravnu sigurnost za poslovanje i funkcionisanje MTS d.o.o, a u skladu sa vladavinom prava. Nakon velike i teške borbe, za sada je istina pobedila, a što je od ogromnog značaja za naše zaposlene, korisnike i ljude koji žive na Kosovu i Metohiji. Ovo je samo početak u daljem radu i razvoju MTS d.o.o, koja će sigurno postati lider kvalitetom i raznovrsnošću svojih usluga. I ovoga puta želim da kažem, da smo tek počeli i da su velike stvari tek pred nama – rekao je Lučić.

On se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

– Posebno želim da zahvalim predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i ostalim predstavnicima naših institucija na svom mukotrpnom radu, posvećenosti i zalaganju tokom ovog izuzetno teškog postupka. Takođe, veliko hvala dugujemo predstavnicima međunarodne zajednice i svim akterima dobre volje koji su bili od neizmerne pomoći da u ovom slučaju pravo i pravda pobede – dodao je on.

Tagovi:
Pročitajte još: