Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Istina o Danilu Vučiću: Iz prve ruke

danilo vucic

Danila Vučića znam još od njegovih najranijih dana, kada je još kao dečak dolazio na skupove koje su organizovale rodoljubive organizacije. Sećam se prvog puta kada sam ga video bio je to jedan od skupova za očuvanje Kosova i Metohije – „Nikad granica – Kosovo je Srbija“ na koji je došlo stotine ljudi.

Mali dečačić, možda jedanaest, dvanaest godina stajao je sa strane, sa ozbiljnim izrazom lica, i sećam se da mi je neko prišao i rekao „Ovo je Danilo, Vučićev sin“. Od tada viđali smo ga često na mnogim skupovima. Stajao bi nenametljivo sa par drugara, i nikom nikada ne bi palo na pamet čiji je sin, jer on to nije pokazivao ni na jedan mogući način.

Dok su druga deca provodila vreme igrajući se i bezbrižno uživajući u detinjstvu, Danilo je bio tu, među nama, na brojnim patriotskim skupovima. još pre nego što je njegov otac Aleksandar Vučić došao na vlast. Danilo je bio tu sa nama, verujući u iste vrednosti, deleći iste ideale i ljubav prema Srbiji i Kosovu i Metohiji.

Danas, kada je na meti prozapadnih medija, koji ga optužuju za sve i svašta, kada to poprima oblike patologije, osećam potrebu da kažem istinu o njemu.

Osećam obavezu da branim jednog mladića koji je, uprkos svemu, ostao veran svojim korenima, svojoj zemlji i svojoj porodici, i ubeđen sam da mnoga deca kojoj su roditelji na mnogo manjim funkcijama nikada se ne bi setili ni Kosova, ni Republike Srpske, niti bilo kakvog patriotizma, već bi uživali u blagodatima koje mogu da uživaju.

Srđan Škoro, u svom zlonamernom pozivu da se Danilo tušira uranijumom, pokazuje samo koliko su daleko spremni da idu oni koji žele da ga diskredituju i da je u stvari reč o jednoj patologiji svih onih koji njegovog oca ne mogu da pobede na izborima. I ovo nije prvi put da se takve gadosti pišu o njemu.

Danilo Vučić nije nikakav bahati momak ili nešto još gore i zapravo je sve kontra od onog kako pokušavaju da ga predstave opozicioni mediji i političke partije koje znaju samo da šire mržnju i laži. On je patriota. On je mladić koji je oduvek podržavao sve patriotske akcije, svih rodoljubivih pokreta i zato me ne iznenađuje što ga možemo videti svuda od Orašca, Kosova i Metohije, Republike Srpske, pa do podrške srpskim sportistima.

Zato mi i smeta kada neki nazovi političari koji žive isključivo od mržnje prema Srbiji i svemu srpskom, i koji jedino gledaju kako da se okoriste od Srbije leče svoje frustracije na momku kojem je jedini greh što je sin predsednika Srbije.

Ubeđen sam da narod Srbije to najbolje zna i da nikada neće dozvoliti da ponovo dođu na vlast ljudi koji bi da srpsku decu tuširaju uranijumom i kojima nikada nije dosta srpskih podela, stradanja i prolivanja krvi.

Ljubav prema Srbiji je iznad svega, mi to znamo i Danilo to zna.

Srbija je večna dok su joj deca verna.

Ivan Ivanović

Predsednik KPN

Tagovi:
Pročitajte još: