fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Izdvajamo: Dobra saradnja sa Svetskom bankom na projektima u Srbiji

aktuelno

Projekti koje Srbija i Svetska banka sprovode u našoj zemlji se realizuju zadovoljavajućom brzinom, saradnja na njima je dobra, a svi izazovi se rešavaju u hodu, ocenjeno je na sastanku potpredsednika Vlade i ministra finansija Siniše Malog i direktora kancelarije Svetske banke u Srbiji Nikole Pontare. Mali istakao je da je važno da se blagovremeno reaguje kada se naiđe na bilo koje otvoreno pitanje. “Drago mi je da na ovakvim sastancima možemo da pretresemo sve projekte i utvrdimo šta je potrebno menjati, gde smo sa svim projektima. Efikasnost, dobra komunikacija i saradnja na svakoj fazi svakog projekta su jedini uspešan način realizacije“, rekao je Mali. On je poseban akcenat stavio na kontrolu implementacije kako bi se pojačali efekti uloženog novca na svakom projektu u svakoj oblasti, odnosno kako bi se najefikasnije pratila primena, navodi se u saopštenju Ministarstva finansija.

Vučić danas na otvaranju fabrike nemačke kompanije „Hansgrohe“ u Valjevu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanom otvaranju fabrike sanitarne opreme nemačke kompanije „Hansgrohe“ u Valjevu. Događaj je zakazan za 12 časova u Industrijskoj zoni Valjevo.

Skupovi Srba danas u Severnoj Mitrovici i Gračanici

Više hiljada Srba sa severa Kosova i Metohije, kao i iz srpskih sredina južno od Ibra, danas će se okupiti na velikim Vidovdanskim skupovima. Južno od Ibra, na skupu u Gračanici, biće prisutni i Srbi iz Štrpca i kosovskog Pomoravlja, kao i iz centralnog dela pokrajine.

Vučević: Bez jake Srpske napredne stranke nema jake Srbije

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević, zajedno sa predsednikom Izvršnog odbora Darkom Glišićem, iz Vranja i Leskovca započeo je obilazak okruga u Srbiji kako bi razgovarao sa članovima gradskih i opštinskih odbora stranke, saopšteno je iz SNS. Tom prilikom Vučević je zahvalio svim predsednicima mesnih, opštinskih i gradskih odbora na svakom minutu, satu i danu koji su posvetili stranačkom radu. “Najteže je voditi mesne odbore, oni su srce stranke, oni su snaga naše stranke, a bez jake Srpske napredne stranke nema jake Srbije”, naglasio je Vučević.

Tagovi:
Pročitajte još: