fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Izdvajamo: EK opredelila Srbiji novac za rekonstrukciju hidroelektrana

aktuelno

Evropska komisija pokrenula je dodatni investicioni paket od 2,1 mlrd EUR za Zapadni Balkan u okviru Ekonomskog i investicionog plana, objavila je Delegacija EU u Srbiji. Ovo je peti investicioni paket u okviru Ekonomskog i investicionog plana EU za zapadni Balkan. U Srbiji će biti novac uložen u rehabilitaciju hidroelektrana, radi smanjenja emisije gasova staklene bašte.

Ministar Vučević uručio ukaze o unapređenjima i postavljenjima oficirima Vojske Srbije

Ministar odbrane Miloš Vučević uručio je danas oficirima Vojske Srbije ukaze predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića o unapređenjima i postavljenjima na nove dužnosti. Ukazom predsednika Republike, general-potpukovnik Želimir Glišović postavljen je na dužnost zamenika načelnika Generalštaba Vojske Srbije.

Marko Blagojević: Počeli radovi na rekonstrukciji dela enterijera OŠ „Ribnikar”

Ministar za javna ulaganja Marko Blagojević rekao je danas Tanjugu da su počeli radovi na rekonstrukciji dela enterijera beogradske Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, kao i da će radovi trajati sve do početka školske godine. “Kao što je bilo planirano, danas je prvi dan radova na obnovi enterijera dela škole sa ulaskom iz ulice Svetozara Markovića”, rekao je ministar.

Republički geodetski zavod i javni izvršitelji predlažu rešenje za problem upisa u katastar

Republički geodetski zavod i Komora javnih izvršitelja započeli su aktivnosti na predlogu izmena Zakona o izvršenju i obezbeđenju, najavile su obe organizacije u zajedničkom saopštenju. Kako je navedeno, predložene izmene Zakona trebalo bi da javnim izvršiteljima daju osnov da pomognu građanima i privrednim subjektima u rešavanju problema stare i nepotpune dokumentacije prilikom upisa u katastar.

Tagovi:
Pročitajte još: