fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Izdvajamo: U septembru nastavak nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”

aktuelno - uzmi račun i pobedi

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” biće nastavljena u septembru, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je, nakon uručivanja ključeva, Erži Matuš iz sela Tovariševo kod Bačke Palanke i Veranu Bakračeviću iz Pančeva, rekao da je ovo bila poslednja dodela stanova u prolećnom kolu, i da nas u septembru očekuje naredno kolo, pri čemu je uputio poziv svim građanima da i dalje učestvuju u ovoj nagradnoj igri i da nastave da skeniraju račune, navedeno je na sajtu Vlade. Kako je rekao, u izvlačenju u narednom kolu učestvovaće više od sto miliona do sada pristiglih računa, ali i oni koji će u međuvremenu biti poslati.

Vučić: Oružje nije prodato ni Ukrajini ni Rusiji

Predsednik Aleksandar Vučić danas je rekao da Srbija nije prodala ni komad oružja ni municije ni Ukrajini ni Rusiji i najavio nova ulaganja u odbrambenu industriju preko Jugoimport SDPR-a. Odgovarajući na pitanja novinara tokom posete Kataru Vučić je rekao da Srbija nije poslala nijedan komad oružja nikome od strana u tom sukobu. “Nismo prodali nijedan komad oružja, oruđa ni municije, ni Rusiji ni Ukrajini. Imamo dozvoljene korisnike “end juzere” i samo njima izvozimo”, rekao je on. Odgovarajući na optužbe da se izvozi preko Turske rekao je da su poslovi sa municijom koja ide u tu zemlju dodatno zaštićeni obavezom da se ona ne može dalje proslediti bez saglasnosti Srbije.

NLB Komercijalna banka generalni sponzor 30. Kopaonik biznis foruma

Nakon višegodišnje uspešne saradnje vodeće regionalne bankarske grupacije NLB Grupe i Saveza ekonomista Srbije, NLB Komercijalna banka je ove godine generalni sponzor 30. jubilarnog Kopaonik biznis foruma koji danas počinje. Nova članica NLB Grupe nastaviće tradiciju snažne podrške i pouzdanog partnerstva najznačajnijem poslovnom događaju u Srbiji i regionu, koji će se održati od 5. do 8. marta na Kopaoniku, sa centralnom temom “Otpornost ekonomije u neizvesnim vremenima – Ključni izazovi za Srbiju i Zapadni Balkan”, navodi se u saopštenju NLB. Tokom četiri dana u okviru programa biće održana 34 panela, kao i plenarne sesije i specijalni događaji, u kojima će učestvovati više od 200 govornika. Među govornicima će biti predstavnici Vlade, Narodne banke Srbije, diplomatskog kora, akademske zajednice, nevladinog sektora, međunarodnih finansijskih institucija, privrednih komora regiona i regionalne privrede.

Od sutra radovi na Obilaznici, od hotela 1000 ruža prema Bubanj potoku

JP „Putevi Srbije“ saopštilo je da će se od ponedeljka, 6. marta, u periodu od 9 do 16 časova, izvoditi radovi na sanaciji kolovoza na deonici Obilaznice oko Beograda, od hotela „1000 ruža“ prema Bubanj potoku. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Tagovi:
Pročitajte još: