Izrađeno gotovo 1.400 senior kartica – novi krug prijava u toku

U ponedeljak, 25. juna, počela je podela senior kartica koje mogu da se preuzmu svakog radnog dana, u periodu od 7 do 15 sati, u kacelariji broj 33 u zgradi SO Apatin. Penzioneri koji su se prijavili za senior kartice u selima mogu ih preuzeti u svojim Mesnim zajednicama.

– Drago nam je da je ovaj projekat imao veliko interesovanje među našim starijim sugrađanima.  Do sada je izrađeno ukupno 1352 kartice. Iskoristila bih priliku i pozvala sve penzionere koji do sada nisu podneli zahtev za izradu apatinske senior kartice, da to mogu da učine u nerednom periodu, u kancelarijama Mesnih zajednica i u zgradi SO Apatin, rekla je Nika Petrović, predsednik Skupštine opštine Apatin.

Petrovićeva se zahvalila svim preduzetnicima koji su učestvovali u ovom projektu i pozvala ostale koji žele da se pridruže i izađu u susret penzionerima, da se jave.

S obzirom na činjenicu da je interesovanje za apatinske senior kartice izuzetno veliko, od 28. juna, počinje novi krug prijava. Svakog radnog dana, od 7 do 15 sati, u zgradi SO Apatin, kancelarija br. 33, svi zainteresovani penzioneri mogu da dođu, dobiju formular, ispune ga i na taj način se prijave za ove kartice.

Sa apatinskim senior karticama, podsećamo, penzioneri mogu da ostvare popuste na određenu robu ili usluge u prodavnicama, preduzećima, lekarskim ordinacijama i slično, na teritoriji naše opštine. Spisak svih popusta i mesta na kojima ih mogu ostvariti penzioneri dobijaju uz svoje senior kartice.

Izvor: www.025info.rs i soapatin.org