Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Javni konkurs za sufinansiranje ugradnje solarnih panela na teritoriji opštine Apatin

konkurs

Opština Apatin raspisala je Javni konkurs za sufinansiranje ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije na porodičnim kućama na teritoriji opštine Apatin za 2022. godinu.

Predmet finansiranja, prema slovu ovog Konkursa, jeste: nabavka solarnih panela snage koja nije veća od odobrene snage mernog mesta, snage do i jednako 6 kW; nabavka invertera, pratećih nosača panela, dvosmernih mernih uređaja za merenje predate i primljene električne energije i ostale neophodne instalacije za proizvodnju električne energije i priključenje na distributivni sistem; ugradnja solarnih panela, invertera pratećih nosača panela, dvosmernog mernog uređaja i ostale neophodne instalacije za proizvodnju električne energijem, kao i izrada neophodne tehničke dokumentacije, izveštaja izvođača radova o ugradnji solarnih panela, invertera i prateće instalacije za proizvodnju električne energije itd.

Pravo učešća na Konkursu imaju domaćinstva ispunjavaju sledeće uslove:

– Da je podnosilac prijave vlasnik objekta za koji podnosi prijavu i da je vlasnik ili nosilac prava nad brojilom
– Ukoliko nije vlasnik objekta, mora da ima prijavu boravka na adresi
– Da je podnosilac priključen na distributivnu mrežu električne energije i da je na poslednjem računu za potrošnju električne energije registrovana potrošnja od minimum kWh.

Konkurs je otvoren do 17. juna tekuće godine, a prijava se predaje lično na pisarnici Opštinske uprave ili poštom na adresu: Opština Apatin, Komisija za realizaciju mera energetske sanacije, ulica Srpskih vladara 29, 25260 Apatin.

Za sve dodatne informacije zainteresovani mogu pozvati na broj telefona 069/2526016, ili putem elektronske pošte: nedeljko.sarac@apatin.rs.

Tagovi:
Pročitajte još: